Криворіжець зареєстрував петицію про звернення міської ради до ВР і Кабміну стосовно неприйняття Трудового кодексу

Криворіжець зареєстрував петицію про звернення міської ради до ВР і Кабміну стосовно неприйняття Трудового кодексу

Фото: Первый Криворожский

Криворізький активіст Дмитро Білоненко зареєстрував на сайті "Розумне місто" петицію з проханням міській раді звернутися до Верховної Ради та Кабінету міністрів України, щодо недопущення прийняття у другому читанні Трудового кодексу в редакції нинішньої влади олігархів.

Суть петиції: Кривий Ріг – це робітниче місто, де щоденно на важкому виробництві працюють тисячі українців. Сьогодні їх трудові права знаходяться під загрозою через намагання представників олігархії протягнути через парламент рабовласницький проект Трудового кодексу України (№1658, доопр.) Для того, щоб захистити права та інтереси трудящих Кривбасу, пропонуємо направити до центральних органів державної влади наступне звернення про недопустимість прийняття у другому читанні проекту ТК №1658, що суттєво зменшує обсяг прав працівників та професійних спілок.

Вимога петиції: Звернення депутатів Криворізької міської ради до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо неприпустимості ухвалення запропонованого проекту Трудового кодексу України У Верховній Раді України планується розгляд проекту Трудового кодексу України №1658 від 27.12.2014 у другому читанні. Незалежні профспілки та експерти неодноразово наголошували, що цей документ суттєво звужує трудові права українців та гарантії діяльності профспілок. Ми виступаємо категорично проти прийняття Трудового кодексу України в зазначеній редакції, так як він суттєво обмежує права працівників та розширює права фінансово-промислових груп та олігархів, та переконані, що це антиукраїнський, антинародний законопроект.

За словами автора петиції, у запропонованому тексті звернення обґрунтовано, - чому не можна допустити прийняття документу у другому читанні.

"Цей кодекс для робітників стане фатальним, він перетворить українського робітника в раба, що матиме менше прав, а профспілковий рух буде притискатись, адже його вплив на роботодавця суттєво зменшиться. Цей трудовий кодекс можна сміливо назвати злочинним, оскільки його автором є служки олігархів, що прагнуть грабувати Україну і заганяючи громадян в ярмо
", - говорить Дмитро Білоненко та закликає усіх небайдужих підтримати його петицію, як тільки вона пройде модерацію і буде активна.


Комментарии (8)

Кондратьєв Андрій

11:49, 30 июля 2017

Підписав!

Эйяфьядлайекюдль

12:00, 30 июля 2017

Не читая текста закона? Верное решение.

абрам

13:46, 30 июля 2017

Да ну.Такого не может быть в незалежной.Это рабочие в СССР были рабами.Квар

абрам

14:05, 30 июля 2017

Это при клятых коммуняках рабочие работали 40часов в нелелю.Это при кровопийцах нужно было отработать 10лет вредного стажа чтобы на льготную пенсию выйти.Это при нелюдях давали льготные путевки на оздоровления рабов.Это дети рабов ездили в пионерские лагеря где их угнетали.Это кровавые кровопийцы для семей рабов квартиры бесплатно выдавали.Вообщем все было при советах все сделано для порабощения рабов.А сейчас мы уже не рабы.Сейчас все делается для того чтобы человек чувствовал себя не рабом.Хочешь жильё бери в кредит.Хочешь учиться плати бабки.Хочешь жить свободно поставь себе коробку на улице и живи в ней некто тебе и слова не скажет.Вот что значит стать не рабом.Если мне не верите то мои слова подтвердит менделеев.Он лучше расскажет отличие раба от не раба.И расскажет про то как его родственники при СССР в Москву за туалетной бумагой ездили.И Маришка мои слова подтвердит.Она вам расскажет что лучше работать на трех работах чем на одной.Хватит жить уже как рабы нужно уже давно перестроиться и жить уже как не рабы.

Эйяфьядлайекюдль

15:15, 30 июля 2017

Чувствуется, что вы тоже проект трудового кодекса прочитали.

А поговорить?

18:08, 30 июля 2017

Давненько Вас не слышал. Продолжаете мутить болото?

А поговорить?

18:24, 30 июля 2017

Таймер, на бойлер, себя окупил?

А поговорить?

19:44, 30 июля 2017

У меня в ручном режиме. 1-2 часа смещение роли не играет ни зимой, ни летом.

Ссылка скопирована в буфер обмена