На в'їзді до Кривого Рогу незабаром має з'явитися «коло безпеки»

На в'їзді до Кривого Рогу незабаром має з'явитися «коло безпеки»

Фото: Первый Криворожский

На в'їзді до Кривого Рогу незабаром має з'явитися «коло безпеки». Дніпропетровщина бере участь у програмі про зниженню кількості ДТП

На в’їздах у міста та села Дніпропетровщини будуватимуть так звані «кола безпеки», які автоматично змушують водіїв знижувати швидкість своїх автомобілів.

Як відомо Дніпропетровська область стала сумним "лідером" України по кількості ДТП з початку року. У Міністерстві інфраструктури вирішили зробити Дніпропетровську область експериментальною, яка надасть можливість будівництва так званих «кіл безпеки», розширення доріг на в’їздах і виїздах з міст та сіл, які автоматично призводять до зменшення швидкості автомобілів.

У найближчі три-чотири роки на Дніпропетровщині планують оновити всі дороги.

Цього року в Дніпропетровській області планують відремонтувати 160 комунальних доріг. Також активно оновлюють траси національного та міжнародного значення: Дніпро-Запоріжжя, Дніпро-Кривий Ріг, Знам’янка-Луганськ-Ізварине.

Комментарии (6)

El_Corazon

17:53, 29 июля 2017

Состояние наших дорог в принципе не позволяет набрать большую скорость без опасности для автомобиля и жизни.

Александр

20:29, 29 июля 2017

пару километров капитально отремонтировали между Днепром и нами -езжу через день на Днепр на грузовике . всегда гружёный - перед каждым участком сбрасываю скорость до 30 .дальше еду 40 в час - потому что участок короткий - а всё потому что на всех стыках - трамплин . КАЛИЧИИИИ .

Шкода

22:26, 29 июля 2017

qwеrtуu, езжу в том направлении каждую неделю поддержую 100%

Эр

23:20, 29 июля 2017

Александр,а ведь за перерасход и без того недешевого горючего платит конечный покупатель. При 90 км ч расход будет явно меньший, чем при 40. И плюс постоянные разгоны -торможения -- все это ложится дополнительным бременем на кошелек простого покупателя.

Злойе

23:18, 29 июля 2017

Какое "коло безпеки"? Хоть бы знак поставили что населенный пункт со стороны Апостолово... А то въезжаешь и можно по объездной 109 км/ч шпарить, нет знака нет населенного пункта

Эр

23:39, 29 июля 2017

А каким образом расширение дороги приведет к снижению скорости ?

Ссылка скопирована в буфер обмена