За порушеннями у пасажирському транспорті Кривого Рогу пильно стежать

За порушеннями у пасажирському транспорті Кривого Рогу пильно стежать

Фото: Патрульна поліція Кривого Рогу

Копи Кривого Рогу співпрацюють з Укртрансбезпекою, аби недопустити аварійності у пасажирському транспорті.

Патрульні спільно з працівниками Державної служби України з безпеки на транспорті та представниками відділу транспорту і зв’язку виконкому Криворізької міськради провели ряд профілактичних заходів.

Про це повідомляє пресс-служба УПП Кривого Рогу.

Протягом тижня патрульні поліцейські спільно зі спеціалістами Укратрансбезпеки перевіряли маршрутні транспортні засоби не лише на маршрутах, але й на кінцевих зупинках.

Читайте також: У Кривому Розі консервні банки замість маршруток, - свідки подій


Під час профілактичних заходів інспектори перевірили понад 50 пасажирських транспортних засобів.

Спеціалісти Укртрансбезпеки визнають, що найбільш поширеним порушенням є відсутність трафаретів з написом маршруту та відсутність квитків.

Окрім цього, було виявлено й вагомі технічні порушення.

Правоохоронці приділили увагу виявленню фактів керування в стані сп’яніння, керування автобусом без відповідних документів, перевезення пасажирів на маршруті протяжністю понад 500 км одним водієм, керування технічно несправним транспортним засобом, що здійснює перевезення пасажирів.

Патрульні зафіксували й порушення вимог дорожніх знаків та розмітки, правил зупинки, стоянки тощо.

Читайте також: Врукопаш на пасажирів, - свідки подій про подорож у маршрутці


Серед виявлених порушень, переважна більшість стосувались перевищення лімітів тривалості робочого часу, неналежного технічного та санітарного стану автобусів, заблоковані аварійні виходи, перевезення стоячих пасажирів, невідповідність комплектації аптечки, вогнегасники із закінченим терміном придатності, тріщини на вітровому склі, відсутність полісу обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності та порушення вимог ст. 39 Закону України «Про автомобільний транспорт» (основні права та обов'язки водія автобуса, таксі при перевезенні пасажирів).

Перевізникам рекомендували зорієнтувати посадових осіб, відповідальних за технічний стан транспортних засобів, на проведення контролю, виявлення та усунення недоліків облаштування автобусів.


Спільні профілактичні відпрацювання плануються проводити й надалі.

Комментарии (9)

cokolov

10:03, 28 июля 2017

Я бы за увеличение количества сидений отстранял от работы до полного восстановления к заводским нормам , сидеть взрослому человеку нормально не возможно , да и в случаи аварии ,перелом ног не избежен

yalos

12:53, 28 июля 2017

Только у них восстанавливать к заводским нормам нечего,99,9% маршруток бывшие грузовики.Помнится несколько лет назад приняли закон что маршрутки должны быть не старше 10 лет и должны быть пассажирскими с завода,а не грузовики переделанные в Бердичеве.

ТАРАНТУЛ

10:33, 28 июля 2017

Мишу Тонконога надо подсрачниками гнать с города.Ониопущенный в днепре.Ищите видео на ютубе

Микола II

11:14, 28 июля 2017

За транспортом не стежать. І за селфі поліцменами теж не стежать.

ABC2017

12:08, 28 июля 2017

Ну да, стежать вони. Как ездили грязные ржавые скотовозы, в рабочку забитые так что только ж.пы торчат из дверей - так и ездят. А копы и дальше стежать!

yalos

12:49, 28 июля 2017

Буквально 15 мин назад на пересечении Мелешкина-Тесленко Шкода чуть в бочину не дала маршрутке Спринтеру,а все по тому что маршрутка ехала на красный и даже не на желтый.Я считаю что за такое нарушение нужно пожизненно лишать прав,ладно когда свой тупой зад везешь,а когда за спиной 20 человек меры должны быть радикальными.

ABC2017

12:54, 28 июля 2017

уаlоs, не переживайте, копы стежать! Вот только где и за чем - это вопрос

николай

16:39, 28 июля 2017

а где делись автобусы на 315 маршруте , которые город купил в три дорого .....

николай

16:40, 28 июля 2017

Утром на работу даже не влезешь , 261 и 248 капец ходят как им вздумается

Ссылка скопирована в буфер обмена