Другий авіафест «Вільне небо» до Дня Незалежності України готує ДніпроОДА

Другий авіафест «Вільне небо» до Дня Незалежності України готує ДніпроОДА

Фото: Дніпропетровська ОДА

У День незалежності, 24 серпня, на Дніпропетровщині розгорнеться грандіозний фестиваль «Вільне небо». Програма насичена – від авіаційного шоу до виступів українських зірок. Це вже другий авіафест, організований командою ДніпроОДА.

«Минулого року на Дніпропетровщині вже проводили фестиваль "Вільне небо". Тоді на грандіозне шоу «Вільне небо» прийшло понад 10 тисяч людей. Цьогоріч на мешканців і гостей області чекають ще яскравіші емоції. У програмі – мегашоу за участю льотчиків з різних регіонів,стрибки парашутистів, багато розваг, конкурсів та музики. Приходьте, буде цікаво», – запросив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

Читайте також: Додаткові вихідні у серпні

Візитівкою цьогорічного «Вільного неба» стане авіашоу, до якого долучаться зо два десятки літаків. Пілоти піднімуться в небо на легких, спортивних, гвинтових і реактивних машинах та виконають фігури вищого пілотажу.

Запам’ятаються глядачам і парашутисти, які розгорнуть у небі величезний синьо-жовтий прапор.

У програмі – свято вуличної їжі та ярмарок hand made.

Чимало розваг організатори підготували для дітей – безкоштовні надувні гірки, батути, лазертаг.

Відбудеться також концерт зірок української естради. На авіафестиваль завітають гурти «Скрябін», «Selfy», «Tril» та «Ангажемент на вівторок».

Свято до Дня незалежності традиційно відбудеться на аеродромі Майське. Початок авіашоу о 12:00. Запрошуються всі бажаючі, вхід вільний.

Комментарии (4)

собеседник

18:43, 23 июля 2017

а где находится этот аэропорт?

Юрий

19:01, 23 июля 2017

собеседник,там.

чье

19:30, 24 июля 2017

аэродром Авиасоюза в пгт.Майское . можете и сами прыгнуть , первый раз около 1500 грн и 6 часов инструктажа с 1000 метров.

собеседник

20:53, 24 июля 2017

чье, благодарю за адекватный ответ

Ссылка скопирована в буфер обмена