Мешканцям Кривого Рогу розказали як не стати жертвою вуличних злодіїв

Мешканцям Кривого Рогу розказали як не стати жертвою вуличних злодіїв

Фото: Первый Криворожский

Сьогодні, 22 липня, у парку в Центрально-Міському районі сім'ї нашого міста активно відпочили і дізналися більше про безпеку на вулиці.

Криворізький відділ поліції спільно з БО «БТ «Мережа» м. Кривий Ріг» провели сімейний квест «Безпека на вулицях міста».

У Кривому Розі, вперше в рамках співпраці поліції та громади, в ігровій формі навчали містян правилам безпеки на вулицях, які допоможуть нам вберегтись від нападу зловмисників.

Головний меседж зустрічі - створити безпеку на вулицях міста разом.

Читайте також: Збагатився на 20 тисяч. У Кривому Розі хлопець зривав з пенсіонерок золоті прикраси


Квест пройшов у рамках проекту «Співпраця поліції та громади - запорука публічної безпеки».

«Ми запросили сім'ї. Це сімейний квест, щоб закцентувати, що сам простір публічної безпеки, взагалі безпеки створюємо ми в першу чергу. Не поліція, а саме ми», - зазначила виконавчий директор БО «БТ «Мережа» м. Кривий Ріг» Елла Соколюк.

Міжнародний фонд «Ожина» розробив форум-театр, показавши історію, якщо на вулиці сталося пограбування, хтось зірвав ланцюжок або «віджав» телефон.

«Присутні змогли дограти, прокоментувати цю ситуацію, включитися. Коментарі надав і психолог поліції», - сказала Елла Соколюк.



Криворіжці в інтерактивній формі спілкувалися з приводу того, хто частіше стає жертвою злочинів, грабежів. Були надані рекомендації як себе поводи на вулицях міста в подібній ситуації, на що звертати увагу, як поводити себе якщо ти став жертвою та надані рекомендації, що робити аби не стати нею.

У рамках зустрічі пройшов урочистий концерт, вікторини та спортивний квест:

«Спортивний квест - це теж публічна безпека. Якщо наші діти і підлітки будуть сильними і впевненими у собі, то вони будуть менше наражатися на небезпеку.

Наша місія - це сімейні цінності, повага, любов один до одного, дружба. Якщо в сім' лад, то створюється і такий простір у місті»,
- підкреслила виконавчий директор БО «БТ «Мережа» м. Кривий Ріг».

Комментарии (2)

kok

18:55, 22 июля 2017

Спасение утопающих - дело рук самих утопающих..... Ну так нафиг нужна такая полиция - разрешите огнестрелы и мы их сами перестреляем

kok

20:07, 23 июля 2017

В нашей стране пускай отработает это несбыточная мечта..... полиция даже не ищет. И не хочет. Это мой личный опыт.

Ссылка скопирована в буфер обмена