Криворіжців - отримувачів субсидій внесуть в єдиний реєстр

Криворіжців - отримувачів субсидій внесуть в єдиний реєстр

Фото: google.com

19 липня Кабінет Міністрів України прийняв постанову „Деякі питання щодо призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива”.

Зазначеним актом передбачається внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 № 848, якою визначено порядок надання житлових субсидій, в частині внесення інформації про призначені субсидії до Єдиного державного реєстру отримувачів житлових субсидій.

Відповідно до постанови, реєстр буде створений до 20 грудня поточного року.

Читайте також: «Сьогодні не створювалося жодної мотивації для людини економити», - Порошенко

Держателем реєстру визначено Міністерство соціальної політики, а інформацію про призначені субсидії включатимуть до реєстру структурні підрозділи з питань соціального захисту населення районних,районниху містах держадміністрацій, виконавчих органів міських, районних у містах рад, які призначають субсидії.

Прийняття акта дозволить налагодити єдиний державний облік отримувачів субсидії, що підвищить ефективність надання відповідної допомоги населенню.

Читайте також: За два роки місцеві бюджети зросли на 100 млрд гривень, - Гройсман

Комментарии (3)

Позитив ))

23:31, 22 июля 2017

ВСЕ равно вас как лохов кинут по любому потом перерасчет сделают оплотите в два раза больше .

Татьяна

00:32, 23 июля 2017

два месяца не заходила на сайт.ничего в корне не изменилось,у менделеева добавилось пару слов,но словарь его остался таким же скудным и однобоким,этот человек живет в своём иллюэорном мире,вне осознанной реальности,как персонаж фильма "Голоса" ,питается го.....ном,которое на него льётся рекой.Диагноз однозначен и печален


Иван Сусанин

11:53, 23 июля 2017

Внесите меня в реестр антифашистов и предателей укромермахта...

Ссылка скопирована в буфер обмена