Дніпропетровщина лідирує у будівництві котелень на альтернативному паливі

Дніпропетровщина лідирує у будівництві котелень на альтернативному паливі

Фото: google.com

В Україні інтенсивно будують котельні на альтернативному паливі. Лідирує в цьому Дніпропетровська область

У Дніпропетровській області знаходиться найпотужніша в Україні котельня на альтернативному паливі. Зараз на гроші інвесторів тут будують ще 2 подібні котельні. Про це повідомляють в Дніпропетровській ОДА.

Кожна з них буде опалювати по великій лікарні, а також прилеглі будинки. Замість газу - недорогі палети з лушпиння соняшника. Такі котельні не тільки екологічні, але й дозволяють економити мільйони гривень за рахунок дешевизни палива.

За останні 2 роки на твердопаливні обладнання перевели вже понад 30 котелень в дитячих садах, школах і лікарнях області.
Всього в області понад 100 таких котелень.

Комментарии (3)

Sokker

16:43, 16 июля 2017

«Замість газу - недорогі палети з лушпиння соняшника. Такі котельні не тільки екологічні, але й дозволяють економити мільйони гривень за рахунок дешевизни палива.» //// Неужели непонятно, что дешевизна топливо – это явление временное, пока этих котельных еще мало, а чем больше их будет становится, тем больше будет подниматься цена топлива.

Александр

18:10, 16 июля 2017

лидируем - 2 котельни строим . значит больше никто не строит или на всю страну ещё пару штук .значит на всю страну около 5-8 штук строим - высокий показатель . всех перепрыгаем

uefi

09:31, 17 июля 2017

а на свинячому гавнi буде воно робить?))

Ссылка скопирована в буфер обмена