Все, аби ускладнити людям життя, - криворіжець про пандус на «Рокуватій»

Все, аби ускладнити людям життя, - криворіжець про пандус на «Рокуватій»

Фото: Первый Криворожский

На станції «Рокувата» у Кривому Розі людям з обмеженими фізичними можливостями складно піднятися на другий поверх на перон. Пандус є, він обладнаний, але не працює (вхід до нього зачинений).

Про те, що на криворізькій залізничній станції «Рокувата» людям з інвалідністю практично неможливо дістатися перону на своїй сторінці в Фейсбук написав депутат Тернівської райради Андрій Кондратьєв.

«На станції «Рокувата» (Кривий Ріг) зроблено все, щоб по максимуму ускладнити життя людям на візках...
Був сьогодні на тому вокзалі, проводжав маму до Києва. Приїхав з малим у колясці. Так як там посадка по суті на другому поверсі, вирішив туди піднятись. Поруч з будівлею є сходи з пандусом. Думаю вивезу коляску ними. Але ні - пандус на горі закінчується воротами, і вони були зачинені. Добре, думаю, поїду ліфтом. Благо будівля ними обладнана. І знову невдача - ліфти не працюють. Прийшлось завозити коляску внутрішніми сходами удвох, бо одному не зручно", -
обурюється криворіжець.

Найбільше дописувача збентежив сам факт наявності пандуса і ліфта, які одночасно не працюють, і як бути у такій ситуації людям з обмеженими фізичними можливостями.

«Мені то добре, у мене коляска дитяча. А як бути людям з обмеженими можливостями? Іти шукати персонал, щоб увімкнули ліфт чи відкрили замок на воротах сходів, де пандуси? І наче непоганий вокзал, але чому все псується такими деталями? Я не розумію...», - підсумовує Андрій Кондратьєв.




Комментарии (4)

Александр

12:28, 16 июля 2017

руководители гнилые и на вокзале тоже

Бла-бла-бла

16:53, 16 июля 2017

Менделеев,с белочкой общался?

kinoWnik

15:56, 16 июля 2017

Я вижу там только одного инвалида на коляске который на парковке милости просит! Даю каждый раз денюшку! Вроде норм мужик !

ivan68

18:31, 16 июля 2017

У нас в городе ни одно лечебное медицинское учреждение не приспособлено для инвалидов на колясках, а тут какой-то вокзал.

Ссылка скопирована в буфер обмена