В Дніпропетровській оласті нагородили кращих десантників-волейболістів України

В Дніпропетровській оласті нагородили  кращих десантників-волейболістів України

Фото: ДніпроОДА

Переможців волейбольного чемпіонату серед команд Високомобільних десантних військ України нагородили на Дніпропетровщині.

Перемогу цього року здобула команда 95-ї окремої десантно-штурмової бригади, ІІ та ІІІ місця відповідно зайняли гравці 25-ї окремої повітряно-десантної бригади та 199-го навчального центру.

Всі учасники змагань воювали в АТО, а представники команди 81-ї бригади прибули на змагання безпосередньо із зони бойових дій.

Про це повідомляє прес-служба Дніпропетровської облдержадміністрації.

Читайте також: Захоплення, щити і вкидання: У Кривому Розі РК Гірник провів тренування з дитячим регбійний табором


«Спорт - найкраща психологічна реабілітація. Крім того, волейбол як командна гра дає можливість відчути плече підтримки товаришів.

Команда Валентина Резніченка намагається бути цим плечем, насамперед, для наших воїнів. Ми спілкуємося з хлопцями, передаємо їм невеликі спортивні подарунки, реалізуємо та плануємо інші заходи з підтримки АТОвців»-
розповіла радник голови ДніпроОДА Ольга Горб.

Свої нагороди військові отримали на місці дислокації 25-ї повітряно-десантної бригади у Новомосковському районі Дніпропетровської області, де й проводилися змагання.

«Такі спортивні заходи дуже потрібні, тому що допомагають розслабитись і розвіятись, особливо якщо взяти до уваги темп наших навчань і виконань бойових завдань» - сказав учасник змагань Іван Левковський.

Загалом у чемпіонаті взяли участь шість команд з усієї країни, серед яких п’ять бригад ВДВ і 199-тий навчальний центр.


Цьогорічний волейбольний чемпіонат серед команд Високомобільних десантних військ України проводиться вже втрете - і вперше після початку війни на Донбасі.

Комментарии (2)

Азиров

17:41, 14 июля 2017

Десантник - волейболист ) Летчик и иногда эндокринолог.

Иван Сусанин

08:31, 15 июля 2017

Чего площадку не заминировали ночью..упущение большое для наших партизан..

Ссылка скопирована в буфер обмена