Памперси, кросівки і ганчірки. Що криворіжці «ховають» у водопровідних трубах?

Памперси, кросівки і ганчірки. Що криворіжці «ховають» у водопровідних трубах?

Фото: google.com

Робітники КП «Кривбасводоканал» продовжують боротися з засміченнями трубопроводів. Головною причиною їх утворення є накопичення у мережах водовідведення предметів, які криворіжці змивають у каналізацію, але які мали б знайти своє місце на смітнику.
7 липня водоканалівці виїхали на черговий виклик мешканців, пов’язаний з засміченням трубопроводу по вулиці Соборності. Місцеві жителі скаржились на неприємний запах та дискомфорт. Та як виявилось, колодязь був повен предметів побутового вжитку та засобів гігієни. Комунальники вилучили з каналізаційного колодязя навіть дитяче взуття.
Нажаль, досі багато криворіжців не розуміють, що каналізація – це не смітник і користуватися нею потрібно за призначенням, скаржаться у "Кривбасводоканалі".

З початку цього місяця подібний випадок вже 36-й за рахунком у Металургійному районі. За попередній місяць було прочищено 243 засмічення. Це ще раз демонструє низьку культуру мешканців багатоповерхівок і зневагу не тільки до роботи комунальників, а й до власних сусідів.

КП «Кривбасводоканал» звертається до кожного споживача з проханням бути більш відповідальним та пам’ятати, що власна поведінка може бути або позитивним прикладом для всіх, або причиною для проблем.

Комментарии (2)

Орк03

11:09, 09 июля 2017

С обувью какой-то бред, один вопрос как???

Пауков

16:22, 10 июля 2017

Не знаю як, але у нас в будинку якось дістали дитячий черевичок. Було діло. Пакети з огірками доставали, ганчірки всілякі. А от за черевика всі дивувалися, але факт залишається фактом, працівники водоканалу дістали зі зливної труби під'їзда черевик, на очах у жителів під'їзду.

Ссылка скопирована в буфер обмена