«Найперше - це усвідомити катастрофу у сфері охорони здоров’я», - експерт

«Найперше - це усвідомити катастрофу у сфері охорони здоров’я», - експерт

Фото: Facebook.com

Вчора, 6 липня, відбулася ключова подія робочої поїздки членів команди Уряду до Лондона - Конференція, присвячена реформам в Україні.

Про це повідомляє в.о міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун у Facebook.

«Надзвичайно важливий захід, який зібрав друзів та партнерів України з усього світу, аби обговорити виклики, які стоять сьогодні перед нами та разом прийти до нових рішень.

Об’єднатися заради реформ - одна з головних передумов для впровадження змін»,
- йдеться у повідомленні.

Читайте також: Російські ліки не продаватимуть в Україні, - МОЗ

Тема панелі Уляни Супрун на Конференції була присвячена питанню, як українці можуть об’єднатися заради того, щоб просувати реформи:

«Дискутували разом із нашими міжнародними партнерами про те, що ми можемо зробити, аби зібрати широку підтримку для реформи охорони здоров’я.

Найперше - це усвідомити реальну катастрофу, яка відбувається у сфері охорони здоров’я».


Більше 92% українців бояться фінансової катастрофи у разі захворювання, 97% платять за лікування себе під час перебування в лікарні, а половина хворих не звертаються до лікарів, бо не можуть це дозволити.

Як результат - українець живе на 11 років менше за європейця.

Цифри показують нам, що ми не маємо часу коливатися. Час починати радикальні зміни.


Джерело: Facebook
Ми всі повинні розглядати реформування охорони здоров'я як питання національної безпеки.

За словами в.о міністра охорони здоров'я України, кожен українець має зрозуміти, що майбутнє країни залежить від його готовності та рішучості бути агентом змін:

«Наступного тижня ми очікуємо, що наші законопроекти будуть винесені на голосування у парламенті.

Кожен голос Верховної Ради продемонструє нам бажання народних депутатів привести реальні зміни в Україну та готовність приймати історичні рішення».

Коментарі (4)

Bek

22:57, 07 липня 2017

издеваются, шоли...

Gelena

04:57, 08 липня 2017

Заезжие гастарбайтеры лучше знают что и как делать в нашей стране, грузины, американцы - кто там еще припрется зарабатывать у нас миллионы?

Эйяфьядлайекюдль

06:45, 08 липня 2017

А и правда. Коренным любителям зимних шапок даже знать об управлении было лишним. Они же все по звонку с номера на +7 495 начинающегося делали.

cokolov

09:53, 08 липня 2017

Більше 92% українців бояться фінансової катастрофи у разі захворювання, 97% платять за лікування себе під час перебування в лікарні, а половина хворих не звертаються до лікарів, бо не можуть це дозволити. НЕ ОБРАТИМЫЙ ПРОЦЕСС ЗАПУЩЕН ,КАТАСТРОФА УЖЕ ПРОШЛАСЬ ПО НАС И ПОЗДНО ПИТЬ БОРЖОМИ КОГДА ЗДОРОВЬЯ УЖЕ НЕТ

Посилання скопійовано в буфер обміну