На чесному слові. В Кривому Розі до арматури на багатоквартирному будинку, яка тримається на одному болті, нікому немає діла

На чесному слові. В Кривому Розі до арматури на багатоквартирному будинку, яка тримається на одному болті, нікому немає діла

Фото: google.com

В Кривому Розі в Металургійному районі 17 червня на п'ятиповерхівці по вулиці Вадима Гурова,5 серед білого дня почала з даху падати арматура. Падала гучно, що цей звук відчули усі мешканці цього під'їзду.

На щастя біля будинку на той момент нікого не було, та й драбину втримав один єдиний болт.

Нині драбина так і тримається, як то кажуть "на чесному слові".

Занепокоєні цією ситуацією мешканці, обдзвонили усі міські служби з проханням зняти залізяччя, оскільки при падінні воно може когось травмувати або пошкодити майно пожильців.





Рятувальники і поліція на виклик не відреагували, говорять мешканці будинку, але, після кількох нових спроб хоч кудись додзвонитися, за деякий час на місце прибули працівники "Сіті-сервісу".... огородили це місце обмежувальною стрічкою, сіли і поїхали.

"Під загрозою життя більш ніж 40 дітей нашого будинку, - говорить мешканка будинку по вул. В. Гурова, 5 Юлія, - Арматура тримається на одному кріпленні, у нас тут великий квадрат, двір - 8 будинків, 2 дитячих майданчики, весь час ходять і граються діти, під'їзд вугловий, теж постійно всі тут ходять. Якщо раптом щось станеться, хто за це буде відповідати?"

Найгірше, говорять мешканці будинку, виявляється, що у вихідні дні в Кривому Розі служби, які мають займатися вирішенням таких проблем, не працюють.

Тож 2 дні, а то й більше, мешканцям цього будинку доведется обходити повислу арматуру десятою дорогою.


Комментарии (8)

люса

10:51, 18 июня 2017

Можно самим подняться на крышу, и затащить это ограждение. А то беда не заставит себя ждать.

реальность

19:11, 18 июня 2017

Затащили бы, но опасно, крыша не плоская, можно запросто свалиться с нее

Микола II

11:21, 18 июня 2017

Пожильцi - це круто! Як навчились слова придумувати?

Sokker

15:21, 18 июня 2017

Так украинский язык уже давно постепенно заменяется галицкой "говиркой".

Микола II

15:42, 18 июня 2017

Sokker, в мене враження, що Перший криворізький просто з об'їзної бере на роботу журналістів. Тут "перли" пишуть ще і на російській.

Микола II

15:44, 18 июня 2017

Sokker, согласен, лишь бы поменьше слов, похожих на русские, побоку, что в украинском их нет.

Редрик Шухарт

14:55, 18 июня 2017

Вызвать "металлистов" - они быстро все уберут.

реальность

19:07, 18 июня 2017

19.00 - пока висит арматура, я живу в этом доме. Очень надеемся, что до утра удержится и начальник Ситисервиса выполнит свое обещание и пришлет вышку завтра. Но вообще, это абзац, ни одна аврийка на выходных не работает!!! МЧС напрягаться не хочет, сваливает на ЖКК. А мне вот интересно, если таки арматура упадет раньше, и повредит окна, а не дай Бог, жизнь человека, ТО КТО БУДЕТ ОТВЕЧАТЬ ???

Ссылка скопирована в буфер обмена