На 5 років може сісти донеччанин, який хотів приєднання до «ЛДНР» Дніпропетровської області

На 5 років може сісти донеччанин, який хотів приєднання до «ЛДНР» Дніпропетровської області

Фото: dnepr.info

Заочно судитимуть мешканця Донецька, який публічно закликав до незаконного відділення Дніпропетровської області та приєднання до «союзу» «ДНР» та «ЛНР».

Прокуратурою Дніпропетровської області направлено до суду обвинувальний акт відносно 52-річного громадянина за скоєння злочину, передбаченого частиною 1 статті 110 КК України (посягання на територіальну цілісність і недоторканість України).

Читайте також: Борд з сепаратистами заклеїли в Кривому Розі

Як повідомляє прес-служба прокуратури Дніпропетровської області, у травні 2014 року вказаний громадянин, не сприймаючи державну владу в Україні, на мітингу у Донецьку з нагоди об'єднання незаконно самопроголошених «ДНР» та «ЛНР» публічно закликав присутніх до відокремлення території Дніпропетровської області в окрему «народну республіку» та створення інших «народних республік» на території «колишніх» областей України та об’єднання їх у «союз».

Сепаратистові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 5 років з конфіскацією майна або без такої.


Комментарии (6)

bogdantolstblj

13:25, 15 июня 2017

Зачем садить? На крайнем БП порвать паспорт и отпустить с Богом...

абрам

13:40, 15 июня 2017

А когда подобное происходит в РФ то крика и соплей полный рот.А где же ваша свобода слова и высказываний.Ну и чем вы отличаетесь от тоталитарных режимов.

yura36,6

14:46, 15 июня 2017

А если я хочу чтобы львовскую область побыстрее к Польше присоединили меня тоже посадят ?

Путина Друг

14:57, 15 июня 2017

А я призываю присоединить всю оставшуюся часть украины к уругваю и забыть навсегда.никому она уже не нужна такая какая есть ни РФ ни лднр.ни полякам.никому...как пропавший борщ и вылить жаль и жрать страшно...

Гюнтер

15:50, 15 июня 2017

"у травні 2014 року вказаний громадянин, не сприймаючи державну владу в Україні...", - так у нас 70% населения "не сприймає" действующую власть, которая совершила вооруженный переворот. БОльшая часть населения страны - сепары??? А воры, коррупционеры со счетами в офшорах - теперь патриоты?

Зима

19:53, 15 июня 2017

Менделеев наверняка не осознает свою неполноценность,плюс всегда рядом мамка,которая зная,что дитяти убогонькой,и,сама смирившись с этим фактом,пытается поддерживать его самооценку....

Ссылка скопирована в буфер обмена