Кривому Рогу потрібен легкоатлетичний манеж, але спочатку ремонт «Металургу»

Кривому Рогу потрібен легкоатлетичний манеж, але спочатку ремонт «Металургу»

Фото: elastomer.org

Сьогодні, 12 червня, депутати Криворізької міськради заслухали петицію мешканця нашого міста Євгена Личко «Про побудову легкоатлетичного манежу».

За словами Євгена Личко легкоатлетичний манеж сприятиме розвитку професійних здібностей спортсменів Кривого Рогу:

«Кожен бажаючий може відвідати комплекс. Місто зможе приймати змагання всеукраїнського рівня. У Кривому Розі багато обдарованої молоді і важко спостерігати, як їхню занятість поглинає щойно відкритий розважальний центр або, ще гірше, клуб гральних автоматів.

За останні роки рівень спорту дуже впав, і не тільки професійного. На своєму прикладі, відзначу, падіння рівня легкої атлетики. Немає масовості та зацікавленості збоку молоді, тому сподіваюсь, що побудова спорткомплексу поверне людям бажання займатися професійним спортом
», - звернувся криворіжець до депутатів міськради.

Начальник комітету з фізичної культури і спорту Олександр Ступак зауважив, що місту потрібен легкоатлетичний манеж. Але фінансової можливості побудувати його наразі немає. Спочатку потрібно провести ремонт стадіону Металург та інших комплексів, на яких спортом займаються мешканці Кривого Рогу.

Депутат Смалій обурився тим, що Олександр Ступак озвучив причини, з яких неможливо нині побудувати комплекс, та не озвучив, чи велись роботи по пошуку можливостей.

Петицію депутати не підтримали.



Комментарии (2)

lawyer-KR

10:45, 12 июня 2017

Олександр Ступак знает что говорит!!! Какой там масовый спорт.......на *** он ему нужен)))))))) С начала надо освоить бабло на Металлурге и бассейне

Максс

13:34, 12 июня 2017

Запасное поле на металлурге- развалили, новое не построено. Сам стадион скоро развалится.....Там нужен не ремонт, а постройка нового стадиона... Так что о каком манеже речь?))

Ссылка скопирована в буфер обмена