Сковорідка не в моді, сапа вирішує все! На Дніпропетровщині жінка вирішила сімейний конфлікт за допомогою садового інвентаря

Сковорідка не в моді, сапа вирішує все! На Дніпропетровщині жінка вирішила сімейний конфлікт за допомогою садового інвентаря

Фото: ГУ НП в Дніпропетровській області

На Дніпропетровщині у розпал сімейної сварки жінка вгамувала чоловіка за допомогою сапи. В результаті чоловік -в лікарні, дружина - в поліції.

Сімейну сварку жителька Апостолового на Дніпропетровщині закінчила за допомогою сапи. В суперечці з чоловіком вона вибрала саме такий спосіб вирішення сімейних чвар і у самий розпал суперечки вдарила чоловіка по спині сапою.

В результаті розбірок чоловік опинився на лікарняному ліжку місцевої лікарні з колото-різаною раною в області лопатки. Про це співробітникам поліції повідомив лікар районної лікарні.

Коли поліцейські допитали сімейне подружжя виявилося, що до цього сімейна пара розпивала спиртні напої. За деякий час між ними виникла сварка, у розпал якої дружина вдарила чоловіка сапою.

Спершу жінка говорила, що чоловік сам упав на сапку, але потім визнала свою провину. Долю дружини-утихомирювача вирішуватимуть правоохоронні органи.

Комментарии (3)

абрам

14:42, 11 июня 2017

За насильство в семье женщину будут привлекать.

Шаленый_лобстэр

17:42, 11 июня 2017

какое насилие в семье это телесные УК, а насилие в семье это админ кодекс

Зима

07:37, 12 июня 2017

Посапала.....

Ссылка скопирована в буфер обмена