Чи будуть студенти педуніверситету Кривого Рогу із водою

Чи будуть студенти педуніверситету Кривого Рогу із водою

Фото: Первый Криворожский

Педуніверситет Кривого Рогу і комунальне підприємтсво «Кривбасводоканал» намагаються розібратись на кому лежить відповідальність за те, що викладачі і студенти КДПУ четвертий день залишаються без води (головний корпус КДПУ).

Нагадаємо, раніше свою позицію висловили представники комунального підприємства.

Криворізький державний педагогічний університет повідомляє, що 06 чeрвня у навчальному корпусі університету по проспекту Гагаріна, 54 КП «Кривбасводоканал» було здійснено відключення водопостачання у зв’язку з поривом труби, що перебуває за межами території університету під проїзною частиною по вулиці Галенка.

Поточні ремонти мережі водопостачання на території закладу університет здійснює власними силами. Але ліквідація пориву під проїзною частиною потребує спеціального обладнання та робіт за участі аварійно-відновлювальної бригади, що є в наявності у КП «Кривбасводоканал».

Зважаючи на це, університет оперативно направив до КП «Кривбасводоканал» офіційний лист із заявкою на ремонт водопровідної труби разом із гарантією оплати ремонтних робіт у повному обсязі.

Але наразі КП «Кривбасводоканал» не проводить ремонті роботи на вказаній ділянці та не надає університету письмової відповіді щодо терміну виконання таких робіт, або відмови їх проведення.

У ситуації відсутності професійних дій з боку КП «Кривбасводоканал», що презентується однією з провідних комунальних установ міста з наявним штатом ремонтної служби та техніки, університет уживає всіх необхідних заходів задля усунення причини пориву із залученням інших підрядних організацій.



Комментарии (1)

(Apuox)

20:20, 10 июня 2017

що презентується однією з провідних комунальних установ міста з наявним штатом ремонтної служби та техніки - Это с 1 аварийкой они провидни? А отсчет с конца или начала?

Ссылка скопирована в буфер обмена