На правах рекламы

«LivaRava-Confparty» - бізнес-конференція нового формату!

«LivaRava-Confparty» - бізнес-конференція нового формату!

Фото: Первый Криворожский

В успіху не існує меж! У чому секрет міжнародних корпорацій? Співпраця і безперервний розвиток.

Сучасна конкуренція зробила боротьбу за прихильність споживача ще запеклішою. Вже замало просто виробляти продукт чи послугу - окрім цього, вони вимагають турботу та здивування.

15 червня о 15:00 у Криворізькому Економічному Інституті відбудеться найгучніша бізнес-подія міста:

«LivaRava-Confparty» - за 3 години зблизить тебе зі споживачем, аджеосвіта й розвиток - постійні супутники амбітних підприємців.

Тобі треба бути кмітливішим за конкурентів:

  • підкованим у сотні питань з організації та ведення бізнесу,
  • чутливим до побажань клієнтів,
  • винахідливим, аби пропонувати їм якість, не банкрутуючи на собівартості,
  • спритним, щоб уникати можливих хиб на всіх етапах існування продукту.


І досягати не просто «вподобань», а щирої любові клієнтів до твого продукту. Практики освітніх заходів вже декілька років лунають у столиці, на кшталт західним мегаполісам. Проте, Україна завелика для нескінченних мандрів на семінари та лекції.

Без освіти та інформаційних технологій, прогрес ще й досі котився би до провінційних міст. Проте, саме Дніпропетровська область лідує за кількістю талановитих програмістів і науковців. І шану за це потрібно віддати не лише Інтернетові та батькам, але й науковим організаціям. Місцеві громади впроваджують освітні заходи й всіляко заохочують молодь.

Мета події, яку організовує команда LivaRava - обмін досвіду фахівців з різних сфер діяльності довкола бізнесу. Учасники «Confparty» були запрошені з усієї країни.

За форматом, захід наближено до міжнародної TED-конференції. ЇЇ почали проводити ще у 1984 році в США, задля поширення прогресу по всьому світі. Цей формат передбачає, що кожен спікер розкриє свою тему лише за 20 хвилин і передасть естафету фахівцю з іншої галузі.

Вже за годину гості отримують більше знань, аніж на звичайній лекції. На заході подають есенцію практичних рекомендацій, базованих на досвіді та унікальних знаннях спікерів.


Задля спрощення сприйняття інтенсивної програми LivaRava забезпечує всіх слухачів своєрідним конспектом. Записник нового покоління - буклет з основними тезами та порадами з імпровізованих виступів, присутні отримають електронною поштою. Це дає їм змогу зосередитись на почутому, замість нотування.

Проте, на цьому організатори не зупинились - після конференції гості відпочивають зі спікерами. На, так званому, after-party вони можуть порадитись з фахівцями стосовно власного бізнесу в неформальній атмосфері. Окрім консультацій, ця вечірка - чудовий привід поповнити базу контактів амбітними підприємцями та спеціалістами, смакуючи прохолодний напій.

15 червня о 15:00 двері Економічного Інституту відчинені для бізнесу. «LivaRava-Confparty» - освіта й відпочинок в одній події.
Розвиток - це реальна інвестиція у справу, адже знання мають вагомий вплив на формування бізнесу.

Підприємство неминуче спіткає успіх, якщо воно стежить за трендами. Звісно, масштаби бізнесу сягнуть ще більшого, коли знання примножаться сумлінням!

Ссылка скопирована в буфер обмена