Зберігайте спокій! Всі рятувальники Кривого Рогу пройшли перевірку

Зберігайте спокій! Всі рятувальники Кривого Рогу пройшли перевірку

Фото: ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області

Рятувальники Кривого Рогу склали заліки зі службової та фізичної підготовок.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС Кривого Рогу.

Першим етапом складання заліків стала перевірка теоретичних знань зі службової підготовки осіб рядового і начальницького складу.

Після цього особовий склад, який заступає на оперативні чергування в пожежно-рятувальних підрозділах і беспосередньо бере участь в ліквідації пожеж та інших надзвичайних ситуацій, здавав нормативи із в’язання рятувальної мотузки за конструкцію та на потерпілого.

Читайте також: Криворізькі рятувальники стали бронзовими призерами обласних змагань


Під час наступного етапу рятувальники випробовували фізичну витривалість підтягуючись на перекладині та віджимаючись від підлоги.

Заключним етапом стали біг на дистанції 100 і 1000 метрів.

На базі 10 державної пожежно-рятувальної частини 3 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області особовий склад Криворізького міського управління, 3 та 4 державних пожежно-рятувальних загонів Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області та підпорядкованих їм пожежно-рятувальних підрозділів, а також співробітники пожежно-рятувальних підрозділів Криворізького та Широківського районів зібрались для здачі щорічних заліків зі службової та фізичної підготовок.

Читайте також: Під час пожежі криворіжці врятували інваліда 1-ї групи


Перевіряли криворізьких рятувальників представники Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.


Комментарии (1)

PROSTOSE

08:46, 10 июня 2017

Ну и тупые))) турник можно нониже повесить шоб на ящиках не стоять и в гараже на старом матрасе валятса не обязательно, есть маты. УБОГАЯ СТРАНА!!!

Ссылка скопирована в буфер обмена