В Кривому Розі створюють команду добровольців для пошуку зниклих людей

В Кривому Розі створюють команду добровольців для пошуку зниклих людей

Фото: Первый Криворожский

Криворіжці створюють команду пошуковців -добровольців - людей, які у випадку зникнення людини у місті, готові долучитися до її пошуку.

Нещодавні події, у зв'язку зі зникненням 6-річної дівчинки, оголили проблему того, що було витрачено час на пошук людей, які б змогли допомогти поліції її знайти.

Аби не гаяти дорогоцінного часу наступного разу, коли треба буде знайти зниклу дорослу людину чи дитину, криворіжці вирішили створити команду небайдужих городян, які зможуть долучитися до пошуку. Про це на своїй сторінці в Фейсбук повідомив депутат Криворізької міської ради, волонтер Андрій Мізан.


Наразі формуються списки людей у кожному районі міста, які мають бажання допомагати поліції у пошуку. В кожній групі мають бути водії зі своїми авто, медики, кінологи, а також ті, хто у разі чого буде робити опитування усіх громадян на вулицях в пошуках зниклої людини. Загальна кількість людей у групі має бути 30-50 чоловік.

Відповідні групи вже діють у багатьох містах України, зокрема у Дніпрі. Вони вже показали позитивні результати у пошуку зниклих людей.

Стати членами групи пошуковців можуть усі охочі, надіславши свої дані координаторам команди.

Комментарии (4)

ШКВЫРЬ

20:00, 04 июня 2017

Задумка не плохая но будет ли она эффективная вот в чем вопрос

ШКВЫРЬ

20:01, 04 июня 2017

Пару суток назад девочку нашли?нет.
А такие сиьуации могут быть каждый день...

cloud

08:03, 05 июня 2017

А полиция зачем?

Viktor

10:34, 05 июня 2017

Тогда команду в погонах на уй.

Ссылка скопирована в буфер обмена