На Дніпропетровщині затримано начальника райвідділку поліції за вимагання хабара

На Дніпропетровщині затримано начальника райвідділку поліції за вимагання хабара

Фото: google.com

Військовою прокуратурою затримано начальника одного з відділів поліції ГУНП у Дніпропетровській області, який систематично вимагав хабарі від підприємців.

У четвер, 1 чeрвня 2017 року, слідчими військової прокуратури Дніпропетровського гарнізону спільно з спецпідрозділом СБУ Дніпропетровської області та співробітниками Департаменту УВБ Нацполіції України на хабарі викрито начальника районного відділу поліції ГУНП у Дніпропетровській області.

У ході досудового розслідування встановлено, що за безперешкодне здійснення громадянином підприємницької діяльності, пов’язаної з перевезенням сипучих будівельних матеріалів, підполковник поліції систематично вимагав від нього неправомірну вигоду.

Зокрема, упродовж двох місяців указаний посадовець вимагав та отримав хабар у розмірі 200 грн за кожну машину з сипучими будівeльними матеріалами.

Безпосередньо під час одержання чeргової суми коштів у розмірі 3 тис грн, підприємливого підполковника поліції затримали правоохоронці.

Наразі військовою прокуратурою встановлюється коло інших потерпілих осіб та готується клопотання до суду щодо обрання затриманому запобіжного заходу. Крім того,планується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

Досудове розслідування триває.

Комментарии (6)

Махно

22:30, 03 июня 2017

" на хабарі викрито начальника районного відділу поліції ГУНП у Дніпропетровській області." Факты- в студию! Название отделения полиции, фамилия взяточника, предполагаемая сумма взятки и т. д. Отмазка типа: "в интересах следствия" не проходит! Или уже выпустили под залог?

cloud

06:56, 04 июня 2017

ЧИ сидить вже полковник Недодатко?

Васько

09:20, 04 июня 2017

3 тыс. гривен вот это хабар конкретный. А как же миллионы типа "заставы" которые чинуши отвалили за закрытие уголовных дел это не хабар, или эти деньжищи в госбюджет пойдут, как бы ни так, уже давно все поделено и разобрано. *** смеются над народом в открытую.

Засимович

12:12, 04 июня 2017

Чому мусор не думав, що колись попадеться? корупція - це як наркоманія, розуміють, що погибіль, але зупинитися не можуть, бо в мізках вже відбулися незворотні біохімічні зміни.

patron---on

15:55, 04 июня 2017

Это просто слова, без фактов.

Alex18

16:03, 04 июня 2017

В Саксаганский паспортном столе тоже берут деньги за очередь!!!

Ссылка скопирована в буфер обмена