Криворізьким чиновникам мають підвищити посадові оклади

Криворізьким чиновникам мають підвищити посадові оклади

Фото: google.com

Працівникам органів місцевого самоврядування будуть підвищені посадові оклади.

Кабінет Міністрів України 24 травня вніс зміни в додатки 48–55 до своєї постанови від 09.03.2006 № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів».

Як відомо, відповідно до Закону України «Про державну службу» від 10 грудня 2015 року № 889-VIII було підвищено посадові оклади державних службовців. При цьому посадові оклади працівників органів місцевого самоврядування залишилися без змін.

З метою підвищення розмірів посадових окладів працівників органів місцевого самоврядування, а також забезпечення диференціації розмірів посадових окладів у зв’язку з підвищенням розміру мінімальної заробітної плати Мінсоцполітики й розробило проект відповідного акта.

З його прийняттям також унормовуються умови оплати праці сільських і селищних рад, що представляють інтереси об’єднаних територіальних громад, та їхніх виконавчих комітетів і поновлюється норма щодо виплати надбавки зазначеним посадовим особам за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи.

Реалізація прийнятого Урядом на своєму засіданні рішення проводитиметься в межах видатків, передбачених на оплату праці працівників органів місцевого самоврядування.

Комментарии (6)

абрам

15:08, 28 мая 2017

А почему у нерабов не спросили согласны ли они чтобы с налогов нерабов бралось бы на повышение чиновникам зарплат.Ув. нераб Менделеев и его нерабы однодумцы хотелось бы услышать ваше мнение по поводу данного повышения с ваших налогов если конечно у вас таковы имеются .

абрам

16:33, 28 мая 2017

Менделеев, Да нерабы стойкие люди.Особенно ваша стойкость приумножилась после революции Гідності .Сейчас как некогда все мы получаем гидную зарплату и пенсию.Гидное мед. обслуживание и образование.Гидные цены на ком. услуги.А главное достижение гидности это безвиз но большая часть гидных украинцев по нему никуда поехать не смогут так как получают гидные зарплаты и пенсии.Хочется еще у гидных нерабов спросить где газ по 70$ и пенсии по 500евро и зарплаты по 1200евро которые обещали революционеры гидности.И где свободное трудоустройство в странах ЕС.

абрам

18:06, 28 мая 2017

Менделеев, Да нечем хвастаться .Когда со средней зарплатой в 550 евро её уменшили до 200евро при этом газ подорожал в 9раз продукты более чем в два раза и ком услуги более чем в три раза.Еще налог стал больше для всех налогоплательщиков.За то теперь мы гидни нерабы.Вспоминаются слова одного человека.Хороший раб это тот раб который думает что он свободен.

omua78

18:18, 28 мая 2017

абрам,
Когда посудоносцам нечего сказать - они всегда начинают вспоминать Россию.

Ирбис

17:41, 28 мая 2017

Украине-европейские зарплаты.Надо же с кого-то начинать.

cokolov

19:27, 28 мая 2017

Себя любимых не забывают, а про простых работяг и пенсионеров отложили до осени ,и деньги из бюджета нашли

Ссылка скопирована в буфер обмена