День міста по-криворізьки. «Махалки», «песни моей молодости», двомовність, гімн України не в пріоритеті, захмарні ціни

День міста по-криворізьки. «Махалки», «песни моей молодости», двомовність, гімн України не в пріоритеті, захмарні ціни

Фото: Первый Криворожский

На стадіоні "Спартак" розпочалося святкування 242 річниці з дня заснування Кривого Рогу.

Присутні - близько 10 тисяч криворіжців, нардепи, гості з Польщі та Словаччини, голова Скадовської райради, представники Дніпропетровської обласної влади, почесні громадяни Кривого Рогу, Герої Праці, голови районних рад, керівники закладів, підприємств та установ міста, воїни АТО.

Захід розпочали не з виконання гімну України, як годиться, а з відомих попередньому поколінню пісень.

З вітальним словом до присутніх звернувся криворізькій міський голова Юрій Вілкул. Він привітав містян зі святом - Днем народження міста, та розповів, що вранці разом з владикою Єфремом у Кафедральному соборі молився за мир і єдність в Україні та мир і спокій у Кривому Розі.


"Ми знаходимо можливості розбудовувати місто, його інфрастуру, працюють всі підприємства, не зважаючи на кризу, розвивається малий і середній бізнес. У нашого міста велике майбутнє для нашої нашої молоді, у якої є можливість навчатися в найкращих школах, для наших ветеранів, які отримують пільги, для наших робітників, які мають можливість працювати. Це дає нам впевненість в майбутньому!" - промовив мер.

28 травня на День міста багатотисячна криворізька родина поповнилася 10 новими членами. В цей день у місті народилися 6 дівчаток та 4 хлопчика.


У своїй промові міський голова наголосив на активному розвитку підприємництва в місті. Його слова підтвердили криворізькі підприємці, "порадувавши" земляків на честь свята захмарними цінами на продукти харчування.


На день міста вони продемонстрували, що все у Кривому Розі має виглядати дорого, навіть ціни вдвічі, а то й в два з половиною рази вищі, ніж у звичайному магазині.

Більш детально про святкування дня міста читайте у наших наступних публкаціях.

Комментарии (15)

normalnalyudyna

17:39, 27 мая 2017

а ви хотыли б дешево...

Serafito

18:07, 27 мая 2017

хотелось бы адекватно 0.5 кола в атб стоит 7 гривен с копейками
тут 15
мозг где?это тупо жадность

ШКВЫРЬ

18:19, 27 мая 2017

Sеrаfitо, а надо просто НЕ ПОКУПАТЬ У ЭТИХ НАГЛЫХ ПЕРЕКУПОВ и все.БУДУТ ОНИ ДОМОЙ ПАКИ ТАЩИТЬ И ПИТЬ ДОМА

ШКВЫРЬ

18:20, 27 мая 2017

СЕГОДГЯ НЕ ДЕНЬ ГОРОДА А ДЕНЬ ПОЗОРИЩА....

ШКВЫРЬ

18:32, 27 мая 2017

Люди пожилого возраста и вообще стоят у заборов смотрят.Это позор а не концерт и праздник.Мужик всю жизнь отпахал на город и стоит ы старости под забором и смотрит.
А дети *** депутатских сидят соски дымящие сосут и с пивом во внутри на концерте.
И это день города?

абрам

18:39, 27 мая 2017

А где в конституции Украины написано что все праздники нужно начинать с гимна Украины.Или указ такой был принят по этому поводу.

Serhiy

19:16, 27 мая 2017

Ось це і є та сама ганьба.
І в даному випадку, ганьба саме нам, людям, що вважать Кривий Ріг своїм рідним містом. Це ми дали вілкульні
карт-бланш, вони ним тільки користуються. Сором нам.

lawyer-KR

19:24, 27 мая 2017

а допуск на спортплощадку для торговли получили самые лояльные к власти предприниматели Ц-Г района....прозорро

lawyer-KR

23:54, 27 мая 2017

а ты подлизал и получил точку?

omua78

20:07, 27 мая 2017

Читаю статью , особенно заголовок , и начинаю понимать атмосферу 30-х годов. Доносы на то, что при исполнении гимна не встал с места, что на портрет Сталина муха села...видать у таких , как этот писака это в крови. Думаю , такие с удовольствием строчат доносы на соседей и знакомых.

yura36,6

20:39, 27 мая 2017

Если бы не европейские суды по правам человека эти ( даже не могу найти подходящего слова без мата) уже бы начали расстреливать за русский язык , за ленточки , Живой пример вам когда в Николаеве правосек таксиста подстрелил за то что тот не ответил на слава Украине.

Lookerz

21:12, 27 мая 2017

только почему-то Европа закрывает глаза на нацистов и на их выходки, потому как они задачу ЕС по развалу экономики страны выполняют на отлично, за это им дано право делать что хочешь попутно набивая себе карманы.

Эр

22:48, 27 мая 2017

та розповів, що вранці разом з владикою Єфремом у Кафедральному соборі молився за мир і єдність в Україні та мир і спокій у Кривому Розі. - А в библии написано : если хочешь помолиться, зайди в комноту твою и закрой за собой дверь и молись тайно. И бог, видя тайное, воздаст тебе явным... А мэрчик и тут неприменул попиариться. Не брезгуют ничем.

пенсионэр

23:58, 27 мая 2017

Совковое управление городом-совковый праздник

nesvidom

13:40, 28 мая 2017

Я поражаюсь этому заказному идиотизму сайта. Почти в каждой новости во всех грехах, проблемах и бедах виноват исключительно Вилкул и совок. И как будто если их вообще искоренить, то заживем все сразу как у бога за пазухой.

Ссылка скопирована в буфер обмена