На Дніпропетровщині жінка підрізала свого чоловіка

На Дніпропетровщині жінка підрізала свого чоловіка

Фото: Первый Криворожский

На Дніпропетровщині жінка на підпитку посварилася зі своїм теж нетверезим чоловіком, з яким перебувала у громадянському шлюбі, і нанесла йому ножове поранення.

Під час розпиття спиртних напоїв між подружжям з Дніпропетровщини, повідомляє відділ комунікації поліції в Дніпропетровській області, виникла сварка. В її результаті чоловік з ножовим пораненням потрапив на лікарняне ліжко.

Потерпілий вирішив "прикрити" дружину, тож сказав правоохоронцям, що ножове поранення йому нанесли невідомі біля під'їзду.

Поліція оглянула територію біля будинку, але не знайшла там ані ознак боротьби, ані слідів крові. Правоохоронці розпитали сусідів, ті розповіли про часті сварки у родині та спільну любов до випивки.

Під час огляду квартири цивільного подружжя, правоохоронці побачили безлад і знайшли п'яну дружину потерпілого, яка мирно спала.

Згодом 55-річна жінка сама зізналася у скоєнному. Вона сама зателефонувала до швидкої, коли побачила закривавленого чоловіка.

По даному факту відомості внесено до Єдиного реєстру досудового розслідування за ознаками ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Стан потерпілого медики оцінюють як важкий, але стабільний, наразі його життю нічого не загрожує. Цивільній дружині повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.


Ссылка скопирована в буфер обмена