Продовжуйте навчання в Україні, - голова райради випускникам Кривого Рогу

Продовжуйте навчання в Україні, - голова райради випускникам Кривого Рогу

Фото: Первый Криворожский

У 130-й школі, що на мікрорайоні Східний у Довгинцівському районі Кривого Рогу, сьогодні пролунав останній дзвоник для кількох сотень школярів.

Для кількох десятків учнів навчального закладу він дзвенів востаннє. Цього року у школі два випускних 11-х класи.

«Залишайтесь патріотами своєї країни, продовжуйте навчання у вищих учбових закладах України!», - такі слова привітання випускникам прозвучали від голови Довгинцівської райради Ігоря Ратінова.

Читайте також: У маленьких жителів Кривого Рогу з'явився Автоалфавіт

Директорка школи - Тетяна Яковлєва - з нагоди закінчення навчального року побажала випускникам, вчителям і батькам гарно відпочити та оздоровитись влітку. Тим, хто сьогодні увійшов у школу в якості ученика востаннє, педагог побажала вірити у себе та працювати на благо української держави.

Читайте також: Якою монeтою дзвенітиме останній дзвоник батькам школярів Кривого Рогу

«На асфальті перед ганком школи намальовано голуба із дзвінком - цьогоріч малюнку виповнюється 10 років.




Прийдешнім поколінням його залишив ученик 11-В класу 2007 року випуску. Прийшла сьогодні сюди, аби згадати як сама стояла тут із стрічкою "Випускник"»
, - згадує випускниця загальноосвітньої школи №130.





«У нашій школі є традиція, розповідає мама другокласника, співати щоранку гімн України та Кривого Рогу. Дуже тішусь, коли бачу, як усе шкільне подвір'я співає гімн, кладучи руку на серце»

Фото: Софія Скиба

Комментарии (3)

PROSTOSE

14:33, 26 мая 2017

Шо за бред петь каждый день гимн? Идиотизм. Дома перед едой тож гимн, перед сном- гимн, пошел в туалет- гимн...))) уже етот патриотизм незнают как навязать по другому и не скажеш, Украина уже секту начинает напоминать)

GOST2

15:36, 26 мая 2017

Самое интересное, что откуда то научились на "славаукраине" с подскоком отвечать "героямслава". Где в каком уставе такое приветствие прописано, кто их этому научил. Но все вокруг все зомбированные ватники, а я нет я не зомби йа патрыот.

Lookerz

15:05, 26 мая 2017

Пусть дураки тут учатся а дети шоколадного и ко будут за кордоном. А вы все гимн спивайте....

Ссылка скопирована в буфер обмена