У Дніпрі затримали чоловіка, якого підозрюють у скоєнні злочинів на День Перемоги

У Дніпрі затримали чоловіка, якого підозрюють у скоєнні злочинів на День Перемоги

Фото: gs.fm

Слідчими у справі щодо сутичок, які відбулися у Дніпрі 9 травня 2017 року, затримано ще одного підозрюваного, якого раніше було оголошено у розшук. Йому інкримінується скоєння злочинів, передбачених частиною 1 статті 294 та частиною 2 статті 296 КК України (масові заворушення та хуліганство).

Прокуратура клопотатиме про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

На сьогоднішній день у справі повідомлено про підозру 14 особам, причетним до скоєння злочинів 9 травня 2017 року у Дніпрі під час проведення святкових заходів, шестеро з них оголошені у розшук.

Серед підозрюваних є організатори, координатори та активні учасники масових заворушень, а також «касири», які оплачували виконану роботу так званих «тітушок». Четверо підозрюваних перебувають під вартою.

З одним з підозрюваних, який допомагав слідству та надавав важливі покази, укладено угоду про визнання винуватості. В межах інкримінованої йому статті 293 КК України (групове порушення громадського порядку) суд призначив йому покарання у вигляді штрафу.

Як повідомлялось раніше, прокуратура оскаржувала обрання запобіжного заходу для підозрюваного в частині можливості виходу з-під варти під заставу у 128 тис. грн., проте Апеляційний суд Дніпропетровської області апеляційну скаргу прокуратури не задовольнив.

Досудове розслідування триває.



Комментарии (5)

абрам

17:44, 25 мая 2017

Смотрел я видео по данному злочину.Значит сопровождение и защита пожилых людей сейчас называется групповое хулиганство .Читайте смотрите и мотайте себе на ус.А то из жалости бабушку через дорогу переведете или сумку старушки поможете поднести так вам статью сразу пришьют массовое хулиганство и еще и старушку под эту статью подведут чтобы уже групповое было.

собеседник

18:17, 25 мая 2017

абрам, так чему удивляться с фашистким правительством

Махно

18:44, 25 мая 2017

Всю эту бойню спланировал г-н Филатов, который всеми фибрами души ненавидит Вилкула и ОППБ , а бывшие воины АТО оказались лишь инструментом в его грязной интрижке.

Дмитро Мамай

22:25, 25 мая 2017

Махно, не один он...а некоторые готовы расцеловать вилкулия в самое др...ло. А за что? Да за то, что сами с корытца прихлёбывают.

cokolov

14:13, 26 мая 2017

А скажите хоть один полицай наказан за свои не компетентные дейсвия

Ссылка скопирована в буфер обмена