Приватні підприємці оновлюють будівлю, а криворіжці задихаються

Приватні підприємці оновлюють будівлю, а криворіжці задихаються

Фото: Первый Криворожский

У Центрально-Міському районі Кривого Рогу через стіну пилу криворіжцям нічим дихати.

Будівлю на перехресті Першотравневої та Свято-Миколаївсткої вулиць бригада робочих взялася оновлювати. З фасаду здувають штукатурку і пил розноситься вулицями Центрально-Міського району:

«Якась компанія, яка займається оновленням фасаду будинку, здуває з нього штукатурку. Пил стоїть такий, що на зупинці та в радіусі 10 метрів немає чим дихнути», - жаліється криворожанка.

«Я проїжджав повз цю будівлю, тут була вишка і пил стояв по всьому парку. На весь Центрально-Міський район», - сказав мешканець Кривого Рогу.

Чоловік підійшов до бригади робочих та спитав, чи не можна завісити місце ремонту якимись наметами чи тентами, аби пил не поширювався вулицями міста:

«Хлопці посміялися і сказали «добре, добре». Вони ніяк не відреагували, я викликав поліцію», - розповідає свідок подій.


Наступного дня ситуація погіршилася:

«Взагалі не було видно, що відбувається. Потім з'ясувалося, що у людей дозвіл з 22:00 до 5:00 ранку можна працювати. В нічній час взагалі не можна працювати, адже децибели перевищують... і пил. Я написав заяву про злочин і попросив поліцію скласти постанову».




Бригада робочих працювала і в будні дні, коли люди повертаються з роботи, а діти з мистецьких гуртків, коли мешканці просто виходять на прогулянку вулицями району:

«У них написано в документі до 5 ранку, але це буде тривати дуже довго, тому вони домовилися про час з 20:00 до 00:00 ночі. Дозвіл дав виконком Центрально-Міської районної у місті ради Кривого Рогу. Робітники сказали, що це приватна будівля», - говорить мешканець Кривого Рогу.

Комментарии (5)

вайбер

13:05, 24 мая 2017

Раздолбаи.

Антибатон

13:51, 24 мая 2017

В наказание. Хозяина рядом поставить,подышать.

PROSTOSE

14:00, 24 мая 2017

Должны ващето сетки сетки натягивать а так под суд без вопросов а строителям перфоратор в одно место засунуть

Tesla

18:06, 24 мая 2017

Что означает разрешение выдал исполком. Эта организация уже законы может отменять? Никакого шума ночью, почитайте последствия после такого отдыха. Помнится Макдональдс ремонтировали, так эти ***ы ночью плитку кафельную распиливали. Им задание дали т.к. днём некогда. Вызвал милицию. Шум ночью прекратился. Будьте настойчивее. А и ещё фамилию срисуйте разрешителя. И к нему сходите.

Karramba

12:36, 25 мая 2017

Гавном бы помазали да и весь ремонт. И без пыли.

Ссылка скопирована в буфер обмена