Пресс-релиз

Вдвічі більше: пенсіонерка із Кривого Рогу отримає додаткову пенсію від ПриватБанку

Вдвічі більше: пенсіонерка із Кривого Рогу отримає додаткову пенсію від ПриватБанку

Фото: ПриватБанк

Лариса Миколаївна Мурашко почала користуватись послугами ПриватБанку ще в робочі роки, не змінила банк і після виходу на пенсію. Взяти участь у акції “Друга пенсія” вирішила після того, як така пропозиція прийшла на електронну пошту чоловікові, також пенсіонеру. І перемога виявилась цілковитою несподіванкою, але дуже приємною.

«Спочатку навіть не повірила дзвінку, думала - то якийсь жарт, - ділиться емоціями Лариса Мурашко. - А тепер просто гроші - така річ, яка постійно потрібна, і вже точно знайду, на що їх витратити. Скоро літо, і треба їх вкласти так, щоб лишились гарні спогади. Вдячна ПриватБанку за таку акцію і за завжди якісне обслуговування».

Акцію «Друга пенсія від ПриватБанку» було оголошено з нагоди 25-річчя банку ще 19 березня. Переможці визначились 24 квітня, а 27 їх оголосили у ефірі телеканалу «1+1».

«Лариса Миколаївна, як і 24 інших переможця, буде отримувати подвоєну пенсію протягом трьох місяців, - розповідає про умови акції Лілія Йоєнко, керівник напряму просування соціальних програм Криворізької філії ПриватБанку. - Одна виплата - від Пенсійного фонду, інша, така ж за розміром - від ПриватБанку. Така акція - приємний бонус для пенсіонерів. Зі свого боку ми завжди прагнемо створювати максимально комфортні умови обслуговування для всіх своїх клієнтів».

Все більше пенсіонерів обирають ПриватБанк як такий, що дає можливість отримувати пенсію без черг і затримок. І ніяких очікувань на листонош! Безкоштовну картку можна випустити за пару хвилин в будь-якому з 51 відділень Криворізької філії чи навіть замовити її оформлення вдома.

Власники пенсійних карток від ПриватБанку отримують можливість користуватись найрозгалуженішою в місті мережею із 200 банкоматів, а також знімати кошти без комісії в банкоматах інших банків. Додатково, пенсіонери можуть сплачувати комуналку через Приват24 без комісії і дізнаватись інформацію про перерахунок пенсії, розраховувати розмір субсидії, оформляти заяву на виплату пенсії або соціальної допомоги в “Соціальному кабінеті”, що віднедавна з'явився в інтернет-банку Приват24.

Участь у акції прийняло більше 79 тисяч власників пенсійних карток ПриватБанку, 12,5 тисяч з яких — з Дніпропетровщини. ПриватБанк почав обслуговувати пенсіонерів в 2000 році. Нині його послугами користується майже 3,2 млн українських пенсіонерів, більше 115 тисяч — у Кривому Розі. В місті майже 60% одержувачів пенсійних виплат обирають для себе зручність та іноваційність ПриватБанку.


Комментарии (2)

Настоящий Кривой Рог 2.0

13:22, 19 мая 2017

Ну, то в кіно типу, а в реалі то - повна лажа...

Sila

14:40, 19 мая 2017

Классно!

Ссылка скопирована в буфер обмена