У Кривому Розі показали гармонію грації та краси

У Кривому Розі показали гармонію грації та краси

Фото: Виконком Саксаганської міськради

22 команди міста змагалися у Х традиційному відкритому міському фестивалі «Гармонія грації та краси!», присвячений Дню матері.

Про це повідомляє прес-служба виконкому Саксаганської районної у місті ради.

На базі Криворізької школи №19 відбувся Х традиційний відкритий міський фестиваль «Гармонія грації та краси!» в якому взяли участь 250 дівчат.

Учасниці фестивалю змагалися в п’яти вікових категоріях та чотирьох номінаціях: «Естрадно-спортивна хореографія», «Естрадна хореографія», «Сучасна хореографія» та «Фітнес аеробіка».

Читайте також: У кого вийде написати Кривий Ріг більш чарівно - визначить журі конкурсу-пленеру



У номінації «Естрадно-спортивна хореографія» І місце поділили колективи «Лосвенседорес» КПНЗ «ЦСДЮМ «Олімп» (вікові категорії 6-9 і 10-12 років) та «Грейсфул», колектив театр сучасного танцю «Мальви» КПНЗ «ЦДЮТ «Сонях».

Номінація «Естрадна хореографія» (вікова категорія 12-15 років) І місце подарувала колективу «Грейфвул» КПНЗ«ЦСДЮМ «Олімп». А в номінації «Сучасна хореографія» (у віковій категорії 14-15 років) І місце виборов колектив «Мега-Стар» КПНЗ«ЦСДЮМ «Олімп».

У номінації «Фітнес-аеробіка» (14 -15 років) І місце поділили між собою колективи «Екстрім» Криворізька школа № 41 та зразкового колективу «Фантазія».



Редакція нашого сайту вітає криворізький спортсменів.

.

Ссылка скопирована в буфер обмена