Мешканці Довгинцівського району Кривого Рогу святкують День Перемоги

Мешканці Довгинцівського району Кривого Рогу святкують День Перемоги

Фото: dlgr.gov.ua

Мешканці Довгинцівського району почали святкувати День Перемоги із святкової програми у «Територіальному центрі соціального обслуговування»

Взяли участь у програму «З шаною до ветеранів», присвяченій 72-й річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, кілька десятків криворіжців похилого віку, зокрема, і учасники війни.

Вони згадували роки війни, співали пісень і куштували «фронтову кашу».

Ветеранів привітали очільники району.

Голова Довгинцівської райради Ігор Ратінов запрошує усіх довгинцівців приєднатись до святкування Дня Перемоги 9 травня.

Читайте також: План святкових заходів у Кривому Розі на 8 та 9 травня

Комментарии (10)

Засимович

15:48, 06 мая 2017

Наймолодшому фронтовику другої свтової - 89 років. Їх меньше десятка на увесь район. А що то за купа досить бравих тіточок і дядечок на фото? Масовка для піару районних вождів?

МиВа

16:11, 06 мая 2017

"...Взяли участь у програмІ «З шаною до ветеранів», присвяченій 72-й річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, кілька десятків криворіжців похилого віку, ЗОКРЕМА. і УЧАСНИКИ ВІЙНИ.."-чітка відповідь на питання про тіточок та дядечок.Чи вже гетто, по забороні святкування ,у нас з"явилося..чи у ЗОСИМОВИЧА не спитали дозволу.??Можна було би тільки подякувати цим людям.що підтримують ТИХ ДЕСЯТЕРИХ ЗАХИСНИКІВ..До останнього ветерана та учасника, люди будуть вшановувати заслуги старшого покоління НЕ зважаючи на генноспаплюжених та мутованих "нащадків" .які і в такі дні винишпорюють якісь "закарлючки"...

lawyer-KR

21:55, 06 мая 2017

вшановувати заслуги старшого покоління -- поясните, какие заслуги старшого поколения мне НАДО вшановывать? сталинского периода или брежневского? или еще ленинского? и как мне вшановывать этих бравых пенсионеров, которых Дабижа посадил на выборах в автобус и отвез на виборчу дильныцю голосовать за вилкула ?!!!

МиВа

14:58, 08 мая 2017

Ти хто: балуваний мажорик чи інопланетянин? заголовок публікації : МЕШКАНЦІ ДОВГИНЦІВСЬКОГО РАЙОНУ КРИВОГО РОГУ СВЯТКУЮТЬ ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ. До чого тут Дабіжа з Вілкулом ? Я живу на простій святій .та водночас грішній, землі.до того ж РІДНІЙ.де народилось декілька поколінь моїх пращурів.. а ти або спустись на землю.або відлітай в космос..щоби побачити справжні реалії земного життя.З пісні(народної) слів не викинути-так само як пам"яті народної - не зтерти.ось і все. Сумно.що людей з Вальцманского періоду нащадки згадувати зовсім не будуть..хіба що за розруху та зубожіння..тільки іншими словами.

grigorovic

16:30, 06 мая 2017

Народ, лишённый голоса, делает свои дела молча..

всем

17:02, 06 мая 2017

ЕЩЁ БЫ 1 МАЯ НАЧАЛИ

Позитив ))

05:33, 07 мая 2017

Похоже это не день победы а цирк какой-то очень жаль смотреть на ВЕТЕРАНОВ которые прошли всю войну и получают нищенскую пенсию за которых власть вспоминает только 9 мая .

ivan68

16:48, 07 мая 2017

"Вони згадували роки війни". Что за бред? Кто згадував? Все 5-10 реальных живых ветеранов, которые действительно ветераны? Так они в основном не могут выйти даже из дома в силу своего почтенного возраста (не менее 90 лет). Лучше бы государство потратило деньги на сиделок для реальных ветеранов, чем на пиар для властьбыкующих.

МиВа

15:09, 08 мая 2017

Ви вважаєте.що тим людям.присутнім. не має що згадати в роки війни !? Якщо ветерану під 90 років.то скільки має бути їх живим дітям(отим дядечкам та тіточкам?)- А їм є що пригадати.як дітям війни..Звідки таке негативне ставлення до людей похилого віку? Це таке виховання чи на генному рівні? Вражає.що у вас.людини якій.напевно під 50 .таке скептичне ставлення взагалі до людей . А це є поганою прикметою на ваше особисте майбуття.

ivan68

21:18, 08 мая 2017

У меня нету негативного отношения к людям пожилого возраста, у меня негативное отношение к организаторам "хороводов". Они вспоминают этих уважаемых людей исключительно перед праздником, а все остальные 364 дня они живут на копеечную пенсию. Вот я и говорю, что не лучше ли потратить деньги не на хороводы, а на реальную помощь.

Ссылка скопирована в буфер обмена