Поліція Кривого Рогу у повному складі буде забезпечувати порядок на травневі свята

Поліція Кривого Рогу у повному складі буде забезпечувати порядок на травневі свята

Фото: Первый Криворожский

Поліція Кривого Рогу відзвітувала про готовність забезпечити громадський порядок під час травневих свят.

Напередодні травневих свят у Криворізькому відділі поліції ведеться активна робота щодо забезпечення правопорядку під час проведення масових заходів.
З метою ефективного забезпечення охорони публічного порядку, профілактики правопорушень та недопущення скоєння злочинів, особовий склад відділень поліції м. Кривого Рогу переведено на посилений варіант несення служби.

До забезпечення охорони громадського порядку та оперативного реагування на повідомлення та звернення громадян залучено особовий склад усіх служб та підрозділів криворізького гарнізону, а також розгорнуто та організовано діяльність оперативного штабу. Охорону громадського порядку на травневі свята забезпечуватимуть 100% особового складу правоохоронців міста.

Cпівробітники поліції слідкуватимуть за порядком в місцях найбільшого скупчення громадян. Крім того, працюватимуть мобільні екіпажі патрульних поліцейських.

Криворізькі правоохоронці закликають всіх мешканців та гостей міста поводитися цивілізовано, ставитись один до одного толерантно, не порушувати громадський порядок та сприяти співробітникам поліції у виконанні їх функцій по охороні правопорядку.


Ссылка скопирована в буфер обмена