500 автобусов будут подвозить жителей Кривого Рога на кладбища в День памяти умерших

500 автобусов будут подвозить жителей Кривого Рога на кладбища в День памяти умерших

Фото: Первый Криворожский

Сегодня, 20 апреля, начальник отдела транспорта и связи исполнительного комитета Криворожского городского совета Сергей Сиротюк, пообщался с журналистами и рассказал, как горожане смогут добраться до кладбищ 23 апреля в День памяти умерших.

Сергей Сиротюк рассказал нашему журналисту, что подвоз криворожан на кладбища Кривого Рога осуществлять 500 автобусов.

Автобусы, работающие по маршрутам общего пользования, будут ездить с 8:00 до 16:00.

Ознакомиться с планом транспортного обеспечения жителей города для поездок на автобусах к городским кладбищам можно здесь.

«20 кладбищ Кривого Рога будут обеспечены дополнительным транспортом.

На Западном и Центральном кладбищах движение частного автомобильного транспорта будет ограничено, потому что общественному транспорту будет нужно место для высадки и посадки пассажиров.

Прошу владельцев автомобилей отнестись к этому с пониманием и не загромождать подъездные пути к кладбищам
», - отметил Сергей Сиротюк.




По словам начальника отдела транспорта и связи исполкома Криворожского горсовета, на Западном кладбище, которое расположено возле железнодорожного переезда, будут ограничены закрытия шлагбаумов, чтобы люди могли свободно подъехать к кладбищу.

Во время поминальных выходных в Кривом Роге безопасность и соблюдение правопорядка обеспечат сотрудники управления патрульной полиции, Криворожского отдела полиции и отделений КОП.

Читайте также: На поминальные выходные криворожан будут охранять пешие и автомобильные патрули полицейских





Комментарии (8)

Галия

17:24, 20 апреля 2017

Безкоштовно? За кошти міста?

Владислав ..

17:32, 20 апреля 2017

Откуда взялись ети автобусы?

Андрей Заславский

21:52, 20 апреля 2017

АВТОБУС - пассажирское транспортное место с количеством посадочных мест свыше восьми)

Андрей Заславский

21:55, 20 апреля 2017

В реале будет так: 500 маршруток будут не ПЕРЕВОЗИТЬ криворожан на кладбища, а СТОЯТЬ И МОРОЗИТЬСЯ на загрузке, с мечтой набрать полный салон стоячих пассажиров! А толпа людей с пятью гривнами в руках будет стоять в длиннющей очереди в ожидании следующей маршрутки...

Владислав ..

22:47, 20 апреля 2017

Експертишка ты наш, хоть разок выйди глянь як ето происходит

Zavarka

00:57, 21 апреля 2017

Так и происходит, водителишка ты сраный. Дай бог чтобы шансон не включали.

Галия

10:19, 21 апреля 2017

Судя по погоде, все будут дома поминать близких

світло

21:50, 21 апреля 2017

Радуниця – від слова РАДУВАТИСЯ, адже свято Пасхи триває та зобов'язує християн не заглиблюватися в переживання з приводу смерті близьких, а, навпаки, радіти їх народженню в інше життя – життя вічне. Перемога над смертю, здобута смертю і воскресінням Христа, витісняє печаль про ТИЧАСОВУ розлуку з рідними. Люди здавна вірили, що покійники радіють (Лк. 20:38), коли їх поминають, особливо в молитвах, добрим словом живі родичі та ще й приходять до них на їхні могили.

Для ВІДВІДУВАННЯ кладовища Церква призначає спеціальний день – Радуницю і це свято відбувається у ВІВТОРОК – на 9-й ПОМИНАЛЬНИЙ день після великоднього тижня.
Чому Церква призначає ВИКЛЮЧНО 9-й день, а НЕ 7-й, коли, з року в рік, безумці намагаються примусити Бога вгодити «люди, які помирають», а тому, щоб смертні намагалися вгодити Безсмертному.
Тому що, Свята Церква, звершує, за побожним бажанням віруючих, власне молитовне поминання спочилих з наших близьких, у днях пам’яті їх: ТРЕТІЙ, ДЕВ’ЯТИЙ та СОРОКОВИЙ. Поминання у ці дні (3-й, 9-й та 40-й) походить від передання Апостольського.
Саме на 9-й день – ВІДНОВЛЮЄТЬСЯ (після 9 денної перерви) чин поминання спочилих – Радуниця, а на 40-й день завжди відбувається святкування Вознесіння Господнього.
Той, хто, всупереч настановам Церкви, зухвало поминає спочилих на 7-й, а НЕ на 9-й день, так само легко може празднывать Вознесіння у п’ятницю на 38-й, або в будь-який інший ЗРУЧНИЙ для себе, а НЕ визначений Церквою, день.

Саатечиствиники моськам, НЕ влаштовуйте фальш-старт (що Суддею не зараховується) – НЕ пріться в 7-й день у неділю на кладовище, а якщо побачите в цей день ксёндза або муллу, то знайте – це иуда искариот (Ін. 12:6.), з дулею в кишені, що приперся тупо підзаробити. І якщо будете простити, то просіть у його безоплатного надання релігійних послуг. Хай ЗАДАРМА покаже своє служіння Богові (а не за мамону – дияволові). Коли фарисей з пустими кишенями повернеться з ганебних приробітків, то можливо на майбутнє замислиться над своєю корисливою поведінкою і НЕ суне в 7-й день свого носа в безумний світ на наступний рік.
Підлаштовуючись під канонічний (загальновизнаний людьми) бунт проти Церкви на 7-й день, ненажерливі сучасні фарисеї з НАСОЛОДОЮ корисливо ПОРУШУЮТЬ Євангельський принцип – бути в світі, але не від світу, а тому, ДОБРОВІЛЬНО лягаючи під світ, отримують величезне ЗАДОВОЛЕННЯ.
Слід розуміти, що в неділю на кладовище рядові нехристи припленталися НЕ з корисливих мотивів, а тому, що просто нехристи (бо всі так роблять, СПОКУШЕНІ дияволом бесплатным сыром – бес платит за транспорт), а фарисеї приперлися з КОРИСЛИВОЮ метою – СПОКУСИЛИСЯ дияволом на НАТОВП з бабками.
Бо дорослим нарешті необхідно усвідомити, що ті служники релігійного культу, що здійснили фальстарт (до спасіння), щоб тупо підзаробити у неділю на 7-й день (бо иудам ЗАВЖДИ мало), як правило, НЕ приходять на кладовище у вівторок на 9-й день, бо на малочисельних вірних Богові НЕ заробиш.

«цей вік Всевишній створив для багатьох, а майбутній для НЕ багатьох». 3Езд. 8:1.

Ссылка скопирована в буфер обмена