Внутрішньо переміщені особи вільно обиратимуть де жити в Україні

Внутрішньо переміщені особи вільно обиратимуть де жити в Україні

Фото: president.gov.ua

Президент Петро Порошенко підписав Закон України «Про внесення змін до статті 3 Закону України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні».

Про це повідомляє прес-служба офіційного інтеренет-представництва Президента України.

Згідно із Законом довідку про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи виключено із переліку документів, до яких вносяться відомості про місце перебування особи.

Читайте також: Про проблеми вимушених переселенців говорили під час конференції у Кривому Розі

Таким чином, норми Закону України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні» узгоджуються із нормами Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», який є спеціальним в сфері регулювання правового статусу внутрішньо переміщених осіб в Україні.

Реалізація Закону забезпечить узгодження законодавчих норм, спрямованих на гарантовані права щодо вільного пересування та вільного вибору місця проживання для внутрішньо переміщених осіб.

Читайте також: У Дніпрі ухвалили рішення про зниження земельного податку

Комментарии (6)

абрам

13:53, 17 апреля 2017

Ага только забыл сказать что можете жить где хотите на территории Украины в будках или на вокзале.Заселяйтесь кто где хочет народный президент разрешил.

cokolov

15:11, 17 апреля 2017

Благодетель ты наш .отменил крепостное право ,наш президент одно сплошное не доразумение

Furious

15:56, 17 апреля 2017

cokolov, вот выбрали бы тебя, ты бы порядок навел

cokolov

13:06, 18 апреля 2017

Furious: Не выберут, бо я и сам не хочу, Президентом должен быть человек далекий от бизнеса .а наш думает об одном как приумножить свои капиталы а об нас ему не когда думать

кто_здесь_кто

16:47, 17 апреля 2017

Ну у нас общество есть или нет??Или уже полное стадо?! Нет в Украине института прописки,как в СССР--и так живи где хочешь...шо оно там подписало???Ограниченны в передвижением -лица,которым это запрещено по решению суда....плять -мы точно -территория и аулложители...

GAME

08:26, 18 апреля 2017

сепаратюг на учет строгий! одного урока мало? хотят чтоб лет через 10-20 все повторилось? эти продажные шкуры - бомба замедленного действия((((

Ссылка скопирована в буфер обмена