Поліція закликає криворіжців не чіпати речі, залишені без нагляду невідомими

Поліція закликає криворіжців не чіпати речі, залишені без нагляду невідомими

Фото: google.com

Керівництво Головного управління Нацполіції в Дніпропетровській області просить громадян на свята бути пильними та обережними.

З метою запобігання терористичним актам у місцях масового скупчення людей керівництво Нацполіції області звертається до громадян аби ті були пильними.

Насамперед представники правоохоронних органів звертають увагу на те, щоб люди придивлялися на підозрілих осіб, перш за все чоловічої статі, які мають при собі зброю.

Читайте також: Відпочинок криворіжців під посиленою охороною. Поліцейські чергуватимуть цілодобово

Якщо ви помітили підозрілі предмети (сумки, коробки та інше), залишені без нагляду, в жодному разі не чіпайте такі предмети, не намагайтеся їх відкрити або оглянути. Це мають робити тільки професіонали з вибухотехнічної служби. До приїзду правоохоронців зробіть усе можливе, щоб ніхто не наближався до підозрілого предмета.

Також повинні викликати підозру автомобілі, залишені без нагляду на тривалий час в громадських місцях: вокзалах, зупинках громадського транспорту, поблизу ринків, торговельних центрів, популярних розважальних закладів.

Про все підозріле просять відразу повідомляти працівників правоохоронних органів за телефоном «102» або у будь-який зручний для Вас спосіб.

Пильні та грамотні дії громадян здатні врятувати життя та здоров’я як самим собі так і іншим людям.


Комментарии (1)

valewska

15:25, 16 апреля 2017

Айфоны тоже не трогать?.найденные в маршрутке. Сдам водителю.ололо

Ссылка скопирована в буфер обмена