За минулу добу бойовики 45 разів обстріляли позиції ЗСУ, 4 бійців поранено, - Прес-центр штабу АТО

За минулу добу бойовики 45 разів обстріляли позиції ЗСУ, 4 бійців поранено, - Прес-центр штабу АТО

Фото: google.com

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 06.00 15 квітня 2017 року.

Російсько-окупаційні підрозділи продовжують збройні провокації проти сил АТО. За минулу добу зафіксовано 45 обстрілів позицій Збройних Сил України.

На Приморському напрямку, по морських піхотинцях у районі Водяного, противник бив з мінометів калібру 120-мм, озброєння БМП та великокаліберних кулеметів. Міномети калібру 82-мм використав у районі Красногорівки. Озброєння БТР, протитанкові гранатомети та кулемети великих калібрів застосовував по оборонцях Павлополя. По захисниках Широкиного ворог вів вогонь з озброєння БМП, а під Гнутовим та Талаківкою морських піхотинців обстрілював зі стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку, під вогнем мінометів калібру 82-мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів опинились оборонці Авдіївки, Кам’янки та Зайцевого.

Опорні пункти в районі Верхньоторецького противник обстріляв з 82-міліметрових мінометів, а захисників Опитного – з кулеметів великого калібру. По позиціях поблизу населеного пункту Піски ворог відкривав вогонь з протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

На Луганському напрямку, захисників Кримського та Катеринівки підрозділи російсько-окупаційних військ накривали вогнем з мінометів калібру 120-мм та гранатометів. Оборонців Попасної противник обстрілював з гранатометів, а захисників Станиці Луганської – зі стрілецької зброї.

За минулу добу чотири військовослужбовців Збройних Сил України отримали поранення.

Ссылка скопирована в буфер обмена