У Кривому Розі поринули в свято здоров'я, краси та національного колориту

У Кривому Розі поринули в свято здоров'я, краси та національного колориту

Фото: «Територія студентських ініціатив»

8 квітня Криворізький державний комерційно-економічний технікум провів святково-театралізовану програму «Блага вість, прийди до нас, На здоров’я, в добрий час!» в рамках молодіжного волонтерського руху «Територія студентських ініціатив».

Молодіжний рух діє в КДКЕТ за ініціативи студентського парламенту протягом декількох років.

Свято відбулося з нагоди Благовіщеня Пресвятої Богородиці та Всесвітнього дня здоров'я, завдяки спільним зусиллям педагогічного та студентського колективів, у рамках співробітництва з одним із гіпермаркетів Кривого Рогу.

На меті - пропагування здорового способу життя, вшанування національних традицій, підвищення фахової майстерності студентів закладу.


Організація подібних масштабних заходів вже стала доброю традицією для КДКЕТ. Адже Криворізький державний комерційно-економічний технікум шанує національні та духовні цінності, є яскравим культурним осередком Саксаганського району.

Оскільки принциповим завданням і для фахівців технікуму, і для співробітників гіпермаркету є дотримання якості товарів, а відтак і здоров’я нації, було вирішено саме цього символічного дня, що збігається з великим святом, влаштувати вшанування здоров’я, краси і національних традицій для мешканців міста.

До уваги відвідувачів була запропонована яскрава театралізована програма від молодіжного студентського театру «Меркурій». Дивовижні театральні образи занурили всіх у неповторний колорит свята.

Учасники вокальної студії «Амплуа» комерційно-економічного технікуму, переможці багатьох творчих конкурсів подарували всім чудовий спів та незабутні емоції.

Цікаві майстер-класи від фахівців-кулінарів з художнього розпису пряників, з карвінгу (художнє різьблення по овочах і фруктах) та виготовлення цукрових прикрас з мастики до великодніх свят дали змогу збагатити знання, доторкнутися до мистецтва та відчути естетичну насолоду.

Глядаччам та учасникам свята презентували органічні продукти, які вироблені в результаті ведення сертифікованого органічного виробництва, а високі стандарти якості цієї продукції мають позитивний вплив на організм людини.

Запальний настрій, посмішку та дух єднання забезпечили молодіжні танцювальний та мовний флешмоби, до яких долучалися всі охочі криворіжці.

Комментарии (1)

Официальная Страница

18:03, 09 апреля 2017

Директор КГКЭТ - Резниченко Н.М. и у нас бухгалтера, экономистов нет!

Ссылка скопирована в буфер обмена