На Дніпропетровщині працівники поліції поцупили награбоване у грабіжників

На Дніпропетровщині працівники поліції поцупили награбоване у грабіжників

Фото: google.com

Мешканець Дніпропетровської області, якому знайома на зберігання залишила цінні речі і кошти, викрав все це з власного будинку і разом з братом втік. Поліцейські грабіжників наздогнали, відгамселили і забрали награбоване... собі. Группу поліцейських-грабіжників викрили їх колеги з Харківської області.

За інформацією Дніпропетровського обласного управління поліції, було встановлено факти неправомірної діяльності окремих співробітників одного з районних відділів поліції.

З’ясувалося, що до поліції звернулася жителька одного з селищ із заявою про крадіжку майна та зникнення її чоловіка. Жінка розповіла, що повернувшись ввечері додому виявила відсутність одного мільйона 420 тисяч доларів США, 156 тисяч євро. Крім того, зникли золоті прикраси та коштовні каміння, вартістю майже 200 тисяч доларів США. Цей статок на зберігання залишила її близька подруга.

Також заявниця повідомила, що напередодні її 53-річний чоловік сів у власний автомобіль «ВАЗ Нива» і не повернувся.

Відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.185 (Крадіжка) та ч.1 ст.115(Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Встановлено, що заступник начальника відділу карного розшуку одного з відділів поліції області, дізнавшись про інформацію щодо зникнення цінностей, змовився зі своїми підлеглими з метою «негласного» розшуку поцупленого «скарбу». Невдовзі оперативники з’ясували, що гроші та коштовності привласнив чоловік заявниці та разом зі своїм братом втік.

Зловмисники встановили, що розшукувані переховуються на одній з квартир у Павлограді Дніпропетровської області.
Четверо псевдополіцейських вирушили на зазначену адресу.




Застосовуючи фізичну силу та погрожуючи вогнепальною зброєю, поліцейські знайшли у чоловіків сумки з викраденим добром. Поліцейські "по-братські" поділилися з братами- грабіжниками - залишили їм 50 тисяч доларів США і наказали негайно залишити територію області, а решту чужого майна "забрали" собі.




За матеріалами внутрішньої безпеки Національної поліції України слідчим відділом прокуратури Харківської області було розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.365 (Перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу) та ч.4 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України.




Після зібрання достатньої кількості доказів вчинення вищезазначеного злочину працівниками територіального підрозділу поліції, слідчими прокуратури Харківщини було прийнято рішення про затримання поліціянтів-грабіжників.

Відносно інших фігурантів групи проводяться слідчі дії, за результатами яких буде прийняте рішення щодо їх статусу у кримінальному провадженні, з метою притягнення винних до відповідальності.


Комментарии (5)

Пусичка

10:59, 08 апреля 2017

Да

Кошкин Йот

13:57, 08 апреля 2017

Сказки Венского леса ментов? Не? Ошибаюсь?

anviks

15:38, 08 апреля 2017

Відомості були внесені
до Єдиного реєстру
досудових розслідувань
за ч.1 ст.185 (Крадіжка)
та ч.1 ст.115(Умисне
вбивство) Кримінального
кодексу України. причем 115 ст кого убили.

Путина Друг

18:14, 08 апреля 2017

Круто!жить с таким баблом в сранном Кривом роге дебилизм..

ivan68

18:59, 08 апреля 2017

Прям рассказ про какого-то Корейко из "Золотого телёнка". Вроде бы и 1 апреля прошёл.

Ссылка скопирована в буфер обмена