Криворізьким бійцям АТО пропонують долучитись до пісенного конкурсу

Криворізьким бійцям АТО пропонують долучитись до пісенного конкурсу

Фото: adm.dp.gov.ua

У Дніпропетровській області проходить конкурсний відбір з авторської пісні на всеукраїнський фестиваль «Пісні, народжені в АТО».

Подати заявки можна до 23 квітня.

Зареєструватись можна тут.

«Лауреати першого фестивалю «Пісні, народжені в АТО» подають хороший приклад новачкам. Раніше хлопці співали лише вдома на кухні та в окопах. Тепер – вже звикли до виступів на великій сцені, записали пісенний диск, об’їхали з гастролями Україну. Запрошуємо приєднатися до нашої фестивальної сім’ї»- зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Демобілізований боєць АТО Сергій Кононенко виконував авторські композиції про війну лише перед школярами та побратимами. Вперше заспівав їх на великій сцені на фестивалі «Пісні, народжені в АТО» минулого року. Потім записав диск та вирушив у всеукраїнські гастролі.

«Розширився мій музичний світогляд. Тепер пишу ще й блюз, рок-н-рол, рок. По-друге, фест подарував мені дружбу з фантастичними, просто золотими людьми. Ми – одна сім’я. Тепло спілкуємося, переживаємо один за одного, ставимося, як до рідних братів, - поділився Сергій Кононенко. – Новачкам раджу: хочете зростати – приходьте на фест. Тут немає духу змагань. Тут зібралися рідні люди і вчяться один в одного», - розповів Сергій Кононенко.

На розгляд приймаються лише авторські композиції, написані військовими самостійно. Для гала-концерту оберуть 20 найкращих пісень. Серед членів журі учасники минулорічного фесту, військові кореспонденти та зірки української естради.




Ссылка скопирована в буфер обмена