У Кривому Розі шахраї, представляючись працівниками податкової, вимагають гроші

У Кривому Розі шахраї, представляючись працівниками податкової, вимагають гроші

Фото: google.com

У Кривому Розі з'явився вид шахрайства по телефону. Зловмисники телефонують підприємцям, називаються працівниками податкової та вимагають від них кошти за вирішення тих чи інших питань.

Про такий вид шахрайства повідомляють працівники Криворізької північної ОДПІ.

Вони звертають увагу криворіжців на те, що у місті активізувалися шахраї, які вимагають грошові кошти у суб’єктів підприємницької діяльності, представляючись податківцями. Такі випадки вже були зафіксовані раніше, втім, на деякий час припинились. Зараз ці дії зловмисники знову поновили.

Невідомі телефонують начебто від імені керівництва інспекції та під різними приводами вимагають у підприємців кошти. Телефонні дзвінки здійснюються як на стаціонарні так і на мобільні телефони.

У податковій говорять, що такі дії шахраїв спрямовані на вирішення їх власних питань та дискредитацію працівників фіскальних органів.

Керівництво податкової просить криворіжців бути максимально обережними та не піддаватись на подібного роду провокації.

Якщо ж траплятимуться такого роду телефонні дзвінки, слід одразу повідомляти про це за номером „гарячої” телефонної лінії ДФС України „Пульс” - (044) 284-00-07.

Також, про вказані випадки телефонного шахрайства просять повідомляти керівництво Криворізької північної ОДПІ за телефоном (056) 404-06-77 та управління внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Дніпропетровській області за телефоном (056) 370-10-52.


Комментарии (2)

omua78

16:25, 26 марта 2017

Шо, перебивают хлеб у оригинальных шахраив? )))

ГЛУБИНА РЕЗКОСТИ

16:48, 26 марта 2017

называется ПОИСК ЛОХА

Ссылка скопирована в буфер обмена