Депутати міськради Кривого Рогу голосуватимуть двома руками

Депутати міськради Кривого Рогу голосуватимуть двома руками

Фото: Первый Криворожский

Запобігти кнопкодавству у міськраді планують за допомогою впровадження сенсорного голосування.

Депутати постійної комісії міської ради з питань законності, правопорядку, депутатської діяльності та етики, свободи слова прийняли рішення запропонувати внесення змін до Регламенту Криворізької міської ради у частині, що стосується голосування депутатів під час пленарних засідань сесії міської ради.

Питання піднімалось депутатом від «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» Олександром Макаренком, у зв'язку із зафіксованим представниками преси фактом кнопкодавства під час пленарного засідання сесії міськради у січні.

Читайте також: Видео кнопкодавства в Криворожском горсовете. Главную роль играет депутат «Оппозиционного блока»

На запитання депутата Макаренка в які терміни можна впровадити сенсорне голосування, заступника начальника відділу інформатизації, який відповідає за адміністративне та технічне обслуговування системи інформаційного забезпечення депутатів Криворізької міської ради «Рада-Кривий Ріг», відповів, що функція така існує, і почати нею користуватись можна буде одразу після прийняття рішення міською радою.

Зміни до Регламенту Криворізької міської ради будуть винесені на розгляд усіх депутатів уже на наступному тижні. Якщо обранці проголосують «за», то під час голосування палець однієї руки вони триматимуть на сенсорному екрані, а іншою рукою натискатимуть необхідну кнопку.

Читайте також: 5 мільйонів гривень за нову систему «Рада-ІV» для депутатів у Кривому Розі

Комментарии (5)

лорд Активий

16:08, 24 марта 2017

У меня всегда такой вопрос возникал.Зачем вообще нужны депутаты.Что мер и его помощники сами не могут решения принять .Кто то из горожан скажите кто из депутатов вам чемто помог?

СЕДОЙ 01:

16:28, 24 марта 2017

Электронные браслеты со взрывчаткой им нужно одеть , нажал не свою кнопку бабах и руки нет.

Perchenko

16:46, 24 марта 2017

Дорого нам обходятся "наши" избранники. А ведь так мало надо, немного порядочности и честности.

Матроскин

18:14, 24 марта 2017

Посмешище(

ivan68

18:38, 24 марта 2017

Надо, чтобы они сначала проголосовали постановление: кто попался на кнопкадавке, тот со своего кармана платит за модернизацию "пианино". И тогда охота кнопкадавить пропадёт, надо давить на их жадность.

Ссылка скопирована в буфер обмена