Криворізькі рятувальники отримали нову техніку та спорядження

Криворізькі рятувальники отримали нову техніку та спорядження

Фото: dp.dsns.gov.ua

На Фестивальному причалі в обласному центрі відбулося вручення місцевим підрозділам Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області сучасної пожежно-рятувальної техніки, аварійно-рятувального обладнання та бойового одягу.

Надзвичайники Кривого Рогу, Дніпра та Павлограда поповнили автопарк чотирма пожежними автоцистернами, які призначені для доставки до місця пожежі бойового розрахунку та засобів пожежогасіння. Пожежні автомобілі закуплені за кошти державного бюджету та передані з ДСНС України.

У рамках угоди між Урядом Китайської Народної Республіки та Урядом України, частина аварійно-рятувального загону спеціального призначення отримала автокран підвищеної прохідності XCMG-180. Максимальний виліт стріли 62 метри, розрахункова вантажопідйомність автокрану 180 тон.

Від обласної державної адміністрації передані засоби малої механізації: сучасний аварійно-рятувальний інструмент та мультитестер на загальну суму близько 2 мільйонів гривень.

У рамках програми «Безпечне місто» вогнеборці обласного центру отримали від міської влади спеціальні рукавиці пожежного, захисні шоломи та чоботи на суму понад 5 мільйонів гривень.

Начальник Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області Андрій Кульбач зазначив, що оновлення пожежної техніки значно підвищить боєготовність пожежно-рятувальних підрозділів як обласного центру, так і всього Дніпропетровського регіону. Це дозволить оперативніше реагувати на різні надзвичайні ситуації, бути більш мобільними і технічно оснащеними.





Комментарии (3)

Goodfucker

11:25, 24 марта 2017

Китайцы выучили

кто_здесь_кто

13:39, 24 марта 2017

Требую немедленно вернуть технику бульбашам...Потому что они не отрицают Советского прошлого, георгиевских ленточек и называют наших ,,патриотов,, - мыданными крястрюлеголовыми дятлодебилами....И китайцам тоже -вернуть всю технику и деньги -те вооще наглые -коммунистическая партия ими правит.....

ALEXL

15:39, 24 марта 2017

Сначала нужно уговорить весь "СУГС животворящий" сровнять с землёй так надсадно давящие на уши постройки и всё-всё-всё, что произведено по планам КПСС и с согласия КПСС. И только потом ... Ой, чего это я? ;0)

Ссылка скопирована в буфер обмена