Мінрегіон проводить антикорупційні заходи «Разом проти корупції»

Мінрегіон проводить антикорупційні заходи «Разом проти корупції»

Фото: Yandex.ua

Коефіцієнт потужності та амбітності антикорупційних заходів Мінрегіону складає 73%. Міністерство посіло 4 місце серед інших.

Про це повідомляє прес-служба Віце-прем’єр-міністра України.

Відкритість Мінрегіону була оцінена на рівні 60%. Про це йдеться у публічному звіті Урядово-громадської ініціативи «Разом проти корупції», представленому на засіданні Кабінету Міністрів України. Загальний коефіцієнт відкритості всіх міністерств при цьому оцінений у 63%.

«Ми значно просунулися по виконанню антикорупційних заходів, які визначені Урядом. Державні будівельні норми 25 років розроблювалися з метою аби створити додаткові перешкоди для будівельного бізнесу. Наразі міністерство розробило план змін до 27 ДБН, скорочено процедури їх розгляду.

У нас є політична воля здійснити кардинальні зміни у напрямку усунення перешкод у розвитку будівельного бізнесу, спрощенні дозвільних процедур»
, - зазначив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко.

У звіті відзначено зусилля Мінрегіону щодо дерегуляції будівельного бізнесу, зокрема, перегляду державних будівельних норми, а також плани з розроблення Концепції публічного управління у галузі будівництва.

Опитування проводилося серед громадських організацій та експертів: «IDLO», «Deloitte», «BRDO», Національної спілки архітекторів України, державного підприємства «УКРНДПІЦИВІЛЬБУД», РПР.

Комментарии (1)

cokolov

19:32, 22 марта 2017

(У нас є політична воля здійснити кардинальні зміни у напрямку усунення перешкод у розвитку будівельного бізнесу, ) Одно воли не достаточно ,нужно начинать с себя не брать взятки от строительных корпораций ,а так опять одни обещания ну как и всегда последние 25 лет

Ссылка скопирована в буфер обмена