Якісно оцінити потреби 15 тисяч внутрішньо переміщених осіб намагаються благодійники Кривого Рогу

Якісно оцінити потреби 15 тисяч внутрішньо переміщених осіб намагаються благодійники Кривого Рогу

Фото: youtube.com

Благодійна організація «БТ «Мережа» м. Кривий Ріг» розпочала проект «Сприяння інтеграції та забезпечення прав внутрішньо переміщених осіб (далі ВПО – авт.) в громаді м. Кривий Ріг «Захист в дії».

Проект планують релізовувати до літа 2018-го року.

Станом на 09 грудня 2016-го року за офіційною інформацією управління праці та соціального захисту населення виконкому Криворізької міської ради у нашому місті зареєстровано 8 тисяч 646 сімей, які вимушено залишили тимчасово окуповані території Донецької та Луганської областей. Це 15 тисяч 194 особи.

З них 4646 особи - діти. Три з половиною тисячі внутрішньо переміщених осіб знаходяться на державному постійному забезпеченні. А 386 мають інвалідність.

За словами представників благодійної організації, міська влада розселила 650 сімей, а усі інші - самі знайшли житло.


У рамках проекту благодійна організація проводить анкетування ВПО для визначення рівня їх інтеграції у громаду Кривого Рогу.

«Кожен може допомогти. Зробити це дуже просто, - треба дати відповіді на питання анкети. Це допоможе шляхом якісного соціологічного дослідження визначити рівень інтегрованості та проблеми, що перешкоджають комфортному мешканню ВПО в місті», -
йдеться у прес-релізі «БТ «Мережа» м. Кривий Ріг».

У результаті дослідження буде створена та представлена міській владі комплексна програма для інтеграції ВПО у Кривому Розі.

Якщо ви є переселенцем із Криму, Донецької чи Луганської області, ви можете пройти анонімне анкетування.

Комментарии (1)

А.С.Вед.

16:34, 20 марта 2017

Готовте побольше мест.Потому как после вхождения в состав бедной и разваливающейся РФ беженцев отуда будет на миллионы больше.

Ссылка скопирована в буфер обмена