Пресс-релиз

Криворізьких абітурієнтів запрошують до лав Нацполіції

Криворізьких абітурієнтів запрошують до лав Нацполіції

Фото: Первый Криворожский

Юридичний ліцей імені Ярослава Кондратьєва Національної академії внутрішніх справ проводить набір на навчання на перший курс (десятий клас) ліцеїстів.

Ліцей є загальноосвітнім навчальним закладом третього ступеня з профільним навчанням та допрофесійною підготовкою, що забезпечує здобуття ліцеїстами повної загальної середньої освіти, отримання ними поглибленої юридичної та посиленої фізичної підготовки, їхнього виховання, формування у них умінь і навичок необхідних для навчання у ВНЗ МВС та МОН України.

Під час навчання ліцеїсти перебувають на повному державному забезпеченні та інтернатному утриманні.

На навчання до ліцею приймаються за направленнями територіальних органів Національної поліції України, Національної гвардії України, Центральних органів виконавчої влади, діяльність яких спрямовується та координується Кабінетом Міністрів України через міністра внутрішніх справ України та Національної академії внутрішніх справ, придатні за станом здоров’я діти колишніх військовослужбовців, працівників ОВС, Національної гвардії України, які закінчили у рік вступу 9-й клас загальноосвітнього навчального закладу та мають базову загальну середню освіту.

Прийом на навчання здійснюється за результатами вступних випробувань з правознавства, української мови (диктант) та конкурсу фізичних здібностей.

З детальною інформацією про умови відбору та прийому на навчання до ліцею, строки подачі документів, терміни проведення вступних випробувань можна ознайомитись на сайті НАВС, а також за телефонами:

(044) 520-06-66; (095) 654-56-56 – приймальна комісія.

(044) 249-05-46; 249-09-50; 249-09-53 – юридичний ліцей.

Також звертатися до сектору кадрового забезпечення Криворізького відділу поліції за адресою: проспект Поштовий 71 (Карла Маркса).


Комментарии (3)

А.С.Вед.

15:23, 20 марта 2017

была милиция от слова менты.А сейчас полиция от слова понты.

Ющенко

16:18, 20 марта 2017

Преподы остались те же что нового могут они научить

Никнeйм

00:43, 21 марта 2017

И так там не пойми кто, а теперь еще и детвору набирают

Ссылка скопирована в буфер обмена