20 березня – Міжнародний день щастя

20 березня – Міжнародний день щастя

Фото: google.com

20 березня у світі відзначається Міжнародний день щастя.

Помічено, що щасливі люди живуть довше. Дослідники старіння з Інституту Альберта Ейнштейна провели дослідження і виявили, що 243 учасника-довгожителя мали позитивне ставлення до життя.

Для того, щоб бути щасливим, дуже важливі релігія і спорт. Доведено, що вони постачають нас порціями щастя - маленькими, але зате регулярними. Також дослідники запевняють, що танець, робить людину щасливішою, знімає негатив і заряджає позитивними емоціями.

Враховуючи, що прагнення до щастя є основоположною метою людства, Генеральна Асамблея ООН, 28-го червня 2012- го року, на своєму 118-му пленарному засіданні прийняла відповідну резолюцію, в якій запропонувала всім державам - членам і структурам самої системи організації Об’єднаних Націй, а також і іншим регіональним і міжнародним організаціям, широкому громадянському суспільству, включаючи як неурядові організації, так і приватних осіб, відзначати Міжнародний день щастя, і постановила щорічно проводити його 20-го березня.

Підтримуючи дану ініціативу, ми щиро бажаємо всім і кожному бути щасливим, отримувати від життя лише позитивні емоції, радіти навіть дрібницям, відпочивати і насолоджуватися кожним прожитим днем!

Будьте щасливі, зі святом!

Комментарии (4)

Позитів

10:12, 20 марта 2017

Зі святом мої дорогі Криворіжцї.

omua78

10:17, 20 марта 2017

Так у нас полстраны счастливы.
1. Религия - есть. Вера в то, что основатель партии регионов и бывшие коммунистические деятели смогут избавить страну от наследия совка ( не коммунистов, а именно совка) и регионалов - это ли не самая настоящая вера в нечто потустороннее.
2. Спорт - опять таки, есть. Особенно бег. Именно бегом миллионы граждан Украины пытаются слинять от облагодетельствовавших их патриотистов. Кто в Польшу, кто в Россию...зато спортивно.
Счастья вам, украинцы )))))

yura36,6

10:33, 20 марта 2017

*** шастать !

yura36,6

10:34, 20 марта 2017

Извиняюсь. Нехай щастыть !

Ссылка скопирована в буфер обмена