Криворіжець ходив на концерти гурту «Антитіла», а зараз він грає у колективі

Криворіжець ходив на концерти гурту «Антитіла», а зараз він грає у колективі

Фото: Первый Криворожский

Сьогодні на прес-конференції музиканти групи «Антитіла» розповіли про свій новий альбом «Сонце», творче життя та плани на майбутнє.

«Ми намагаємося бути органічними, чесними та сучасними».

Протягом години музиканти спілкувалися з журналістами та шанувальниками творчості музикантів.

У Кривий Ріг приїхала молодь з Києва та Дніпра, аби вже ввечері послухати на концерті нові пісні улюбленого гурту та поспілкуватися з хлопцями наживо.



Музиканти розповіли про свій новий альбом «Сонце», який вони асоціюють зі світлом, теплом, добром та позитивом.

«Ми співаємо про любов. Про любов до Батьківщини, до життя, до рідних та коханих», - говорить фронтмен гурту Тарас Тополя.

Криворіжець Дмитро Жолудь зовсім нещодавно ходив на концерти «Антитіл» як звичайний шанувальник, і ось вже він грає у гурті.

«Кривий Ріг сьогодні побачить нашого нового гітариста. Він вже рік з нами, але тут ще не виступав. Увесь Інгулець їде подивитися, як хлопець прийшов до успіху»
, - посміхається Тарас Тополя.

На прес-конференції говорили і на соціальну тему - про страшну суїцидальну гру «Синій кит».

«Насправді це технологія психологічного маніпулювання. Чому це відбувається? Головним фактором вважаю відсутність уваги з боку батьків до підлітків.

Як цьому протистояти? Просто говорити з дітьми, приділяти їм увагу, любити їх. Хочеться, щоб такі ігри не призвели до обмеження свободи в інтернеті»
, - говорить Тарас Тополя.

Наприкінці зустрічі музиканти дали поради талановитій молоді Криворого Рогу: «Треба вірити у себе і йти до своєї мети будь-що. Ось чудовий приклад з Дмитром», - показує Тарас Тополя на Дмитра Жолудя.

Після прес-конференції відбулася автограф-сесія, музиканти сфотаграфувалися на пам'ять з шанувальниками їх творчості та запросили всіх бажаючих на концерт до Києва.

Після закінчення туру хлопців чекають гастролі у США та маштабний концерт у Києві.

А вже сьогодні ввечері музиканти зіграють нові пісні у Палаці молоді та студентів. Які емоції розпалить гурт у Кривому Розі, читайте у наступних публікаціях на нашому порталі в у розважальному розділі.



Комментарии (5)

КОБА

20:26, 10 марта 2017

ЯКОГО УСПІХУ? ТАКИХ ҐУРТІВ-ТИСЯЧИ!!! ЦІ ЧУТЬ ПРОБИЛИСЬ І ФІЄРУЮТЬ.... Я ЗНАЮ БАГАТО ТАКИХ ҐУРТІВ, ЯКИ СТРАЮТЬСЯ АЛЕ НЕ МАЮТЬ КРАЇВ БУТИ НА ВЕЛИКІЙ СЦЕНІ...... ОБИЧНА МУЗИКА(ХОТЬ Я І ВЕЛИКИЙ ОЦИНЮВАЧ СУЧАСНОЇ МУЗИКИ) Є І БІЛЬШ ДОБРІ ГУРТИ! ХОРОШ ПІАРИТЬ

КОБА

20:27, 10 марта 2017

КОБА, АЛЕ БАЖАЮ ЇМ УСПІХУ

Demon4ik

21:37, 10 марта 2017

Музыка средняя, тексты - не очень. Перепевка Скрябина этим *** - вообще бред.

Demon4ik

21:39, 10 марта 2017

Обычная попса с закосом под патриотический рок. Думаю лет через 5 о них забудут.

Blashchyshena

23:54, 10 марта 2017

А мені вони подобаються! Хлопці молодці не загубились у потоці сучасної української музики, серед всіх цих продуктів талантшоу і гуртів одноденок.

Ссылка скопирована в буфер обмена