Криворізькі патрульні і бійці АТО навідались до вихованців центру Сузір'я

Криворізькі патрульні і бійці АТО навідались до вихованців центру Сузір'я

Фото: Первый Криворожский

Інспектори патрульної поліції Кривого Рогу із дружнім візитом побували у вихованців і викладачів КЗО «Багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр «Сузір’я».

За словами заступника директора навчального закладу Анатолія Коломойця, вихованці центру звикли до дружніх стосунків між представниками правоохоронних органів. Діти радо беруть участь у заходах, які ініціюють працівники криворізького Управління патрульної поліції Кривого Рогу.

Учасник антитерористичної операції у Донецькій та Луганській областях України Андрій Новохатько розповів нашому журналісту, що під час цього заходу учням подарували велику настінну політичну карту України та сусідніх держав.

«Думаю, навчальному закладу стане в нагоді такий подарунок», - говорить Андрій Новохатько.

У свою чергу діти влаштували візитерам різножанрову концерту програму.


Комментарии (3)

Фрау Осень

09:59, 09 марта 2017

Дуже приємно, що патрульні не тільки турбуються про безпеку громадян, але і відвідують подібні заклади та заходи,тим самим нагадуючи, що люди з обмеженими можливостями є такими самими громадянами як і всі інші.

СВИРИДЕНКО олег

10:11, 09 марта 2017

Радует что патруль сотрудничает с общественным активистами, молодцы в этом плане

Вассер

13:19, 09 марта 2017

Дочка учится в этом центре,была на этом празднике, домой пришла довольная, вся в восторге прямо. Много полезного делает эта новая полиция, старается. Жаль, конечно, что и скандалы с ними неприятные время от времени.Как говорится ложка дегтя...

Ссылка скопирована в буфер обмена