Хокейний клуб «Кривбас» зіграє в плей-офф

Хокейний клуб «Кривбас» зіграє в плей-офф

Фото: Первый Криворожский

Вчора столичний Національний спортивний комплекс «Олімпійський» зустрів учасників конференції Української хокейної ліги.

Конференція присвячена закінченню регулярної частини чемпіонату України та старту плей-офф.

Про це повідомляє прес-служба УХЛ.

Читайте також: На Чемпионате Украины по джиу-джитсу криворожане заняли призовые места

Чемпіонат складався зі 120 поєдинків, з яких зіграно 118. У цьому сезоні в регулярному чемпіонаті всіма командами було закидано 827 шайб, а це, в середньому, по 7 закиданих у ворота шайб за гру. Це кращий показник для чемпіонату України за останні роки.

Згідно з регламентом, перша команда зіграє з четвертою, а друга команда зустрінеться з третьою. Мова йде про пару «Кривбас»-«Донбас».

Плей-офф стартує з 8 березня. За словами виконавчого директора УХЛ Сергія Варламова, то матчів за бронзу не буде, а нагороди дістануться команді, яка посяде найвище місце в регулярному чемпіонаті.

Треба виділити два нововведення майбутнього плей-офф - систему «Coach Challenge» та додаткові 20-хвилинні періоди. Гра буде тривати, доки не заб'ють гол, так як грають в НХЛ.

Спортивний директор ліги Юрій Кириченко детальніше пояснює про нову систему:

«Сoach Challenge - стандартная процедура. При взятии ворот, в спорной ситуации (положение вне игры или же блокировка вратаря), тренер команды, пропустившей шайбу имеет право один раз за матч воспользоваться этой привилегией. Если тренер ошибся, то команда теряет один тайм-аут. Если же нарушение действительно имело место, то команда сохраняет тайм-аут».

Редакція нашого інформаційного порталу бажає хокейній команді Кривого Рогу переможних ігор.

Читайте також: «Дверь в ФК «Кривбасс» открыта всем!»,- тренер команды

Комментарии (1)

za\\/arka

13:38, 07 марта 2017

Супер. Фк всрали, то хоч хокей можна подивитися.

Ссылка скопирована в буфер обмена