Матері криворізьких полонених звертаються з проханням підтримати блокаду торгівлі на крові

Матері криворізьких полонених звертаються з проханням підтримати блокаду торгівлі на крові

Фото: Facebook

Матері і дружини полонених звертаються до українців з проханням підтримати блокаду торгівлі на крові.

Жінки роблять усе можливе, аби домогтися звільнення полонених, в тому числі бійців 40 БТрО «Кривбас».

Матері звертаються до всіх підрозділів нашої влади, до волонтерів, до зарубіжних ЗМІ, звертаються в Україні до всіх і кожного, але безрезультатно.

Із болем у серці говорить дружина полоненого Наталя Лазаренко: « ...в полоні вже два роки. Всі ці два роки ми їздили і до Києва, їздили і на ту сторону наші мами. Ми робили все, що від нас залежить... Якщо треба, ми поїдемо і на блокаду. Якщо це допоможе звільнити наших хлопців, допоможе якось зрушити з місця цю тему, то ми тільки підтримаємо вас. І дякуємо вам, хлопці, що ви пам'ятаєте про нас».

Станом на 15 лютого активна фаза блокади торгівлі на крові тиває вже 21 день. Про це повідомляє прес-служба штабу блокади торгівлі з окупантами у Facebook.

14 лютого Львівська обласна рада долучилася до підтримки ідеї блокади.

Як повідомляє прес-служба Львівської обласної ради, депутати звернулися до Президента України, Верховної Ради України щодо припинення торгівлі з тимчасово окупованими районами Донецької та Луганської областей.

Перший Генеральний прокурор незалежної України, колишній суддя Конституційного Суду України Віктор Шишкін підготував правове обґрунтування законності блокування злочинної торгівлі з окупантами. Учасники блокади торгівлі з окупантами, які не допускають перевезення вантажів на окуповану територію для посилення присутності там окупантів і колаборантів, не можуть бути притягнуті до відповідальності.





Ссылка скопирована в буфер обмена