Мешканець Кривого Рогу став учасником Всеукраїнської школи МИРотворчості

Мешканець Кривого Рогу став учасником Всеукраїнської школи МИРотворчості

Фото: trnvk.gov.ua

«Малою академією наук України» спільно з молодіжною ініціативою «Серце в долоньках», благодійною фундацією «Діти надії та любові» та міжнародною програмою в Україні AVP створено Всеукраїнську школу МИРотворчості.

Мета проекту - знизити рівень насильства у школах навчаючи старшокласників методам ненасильницької взаємодії за міжнародною програмою «AVP» (Альтернативи насильству, - ред.).

Для занять у школі відібрали 16 представників загальноосвітніх навчальних закладів із всіх областей України. Серед учасників є Олександр Матейко, мешканець Тернівського району Кривого Рогу. Хлопець навчається у 8-му класі Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №61.

Перший етап навчання проходитиме з 19 по 21 лютого у Міжнародному центрі дитячої наукової творчості у Києві.

Як повідомляють у прес-службі «Малої академії наук України», на заняттях дитячої школи МИРотворчості учасників навчать спілкуватися один з одним і чути іншу людину. Школярам розповідатимуть, як зберегти стосунки з друзями і близькими в конфліктних ситуаціях і донести свою точку зору.

Після навчання учні матимуть змогу, об’єднавшись у команду, зробити і провести тренінг у своєму навчальному закладі, місті чи районі з використанням базової програми «AVP».

Комментарии (1)

Тотктонадо

18:13, 10 февраля 2017

.. это типа выбрали самых драчливых из самых драчливых школ??)

Ссылка скопирована в буфер обмена