Криворізького правоохоронця судитимуть за умисне вбивство

Криворізького правоохоронця судитимуть за умисне вбивство

Фото: Первый Криворожский

Криворізького правоохоронця судитимуть за вбивство таксиста.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Дніпропетровської області.

Прокуратура Дніпропетровської області завершила досудове розслідування та направила до суду обвинувальний акт відносно колишнього працівника міліції за скоєння умисного вбивства (ч.1 ст.115 КК України).

У березні 2015 року помічник оперуповноваженого одного з відділів колишнього Криворізького міського управління Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Дніпропетровській області супроводжував підозрюваного до його квартири. Там правоохоронці повинні були вилучити речові докази.

Тоді підозрюваний у наручниках вистрибнув з балкону квартири на другому поверсі, сів у таксі та наказав водієві їхати.

На вимогу правоохоронця зупинитися зловмисник не зреагував. Тоді міліціонер вистрілив три рази з табельної вогнепальної зброї у лобове скло автомобіля. Він намагався поранити водія. Два постріли смертельно поранили таксиста.

Помічник оперуповноваженого від слідства ухилявся. Його оголосили у розшук, у зв’язку з чим слідчим отримано дозвіл суду на проведення спеціального розслідування у кримінальному провадженні, яке передбачає проведення слідчих та оперативних дій за відсутності підозрюваного.

Наразі судовий розгляд кримінального провадження триває.

Комментарии (7)

Сергей

20:51, 08 февраля 2017

В лобове скло,а по колесам?

omua78

21:32, 08 февраля 2017

Вообще,считаю,что у ментов должна быть самая высокая зарплата по стране.Но и наказание за нарушение должно быть вдвойне.Там,где обычному гражданину дадут 5 лет-менту должеы давать 10,ит.д.

Ричард Гордон

22:32, 08 февраля 2017

да, зар плата должна быть больше, только не у тех которые сейчас при погонах!

Sokker

22:40, 08 февраля 2017

Так по поводу наказания так и есть (во всяком случае было, сейчас - не в курсе). Сколько я знал случаев взяточничества со стороны гражданских и со стороны ментов, то ни одного гражданского реально не посадили, давали условно, а ментов садили всех.

Justice

21:07, 09 февраля 2017

А стрелял потому что руководство шкуру сдерет за побег... может он и по колёсам целился, а учитывая боевую подготовку, попал в лобовое стекло. В любом случае это человеческая жизнь и закон, нарушил - неси ответственность. А то что он скрывается лишний раз говорит о человеке... бегай, не бегай - рано или поздно прийдется отвечать.

Шаленый_лобстэр

13:27, 10 февраля 2017

реально таксист его ждал просто чуток промазал пацан надо было еще и бандита пристрелить все равно больше 15шки не дадут

popovich200

18:29, 11 февраля 2017

Неправильная квалификация совершонного! Какое "умышленное убийство"?

Ссылка скопирована в буфер обмена